Leuke sokken echte helden op sokken & sokken voor echte helden.

Wat leuk dat je onze Happy2Wear zorg sokken hebt ontdekt. MyMitella heeft sinds 2019 unieke vrolijke zorg sokken voor echte helden (eerder onder de naam Happy2Care). Voor vlugge voetje die dag en nacht bezig zijn om patiënt en cliënt in alle zorg onder te dompelen. Daarbij vergeten ze nog wel eens om aan zichzelf te denken en na lange, drukke, hectische tijden kunnen de onderste ledenmaten wel wat extra zorg en aandacht gebruiken.

Verpleegkundige Sokken – Voor helden in de zorg

De Happy2Wear medische sokken zijn speciaal gemaakt voor iedereen die werkzaam is in de zorg. De zorgsokken zijn sinds de introductie in 2019 direct een groot succes en we snappen dat wel. Ze zijn vrolijke sokken, uniek en gemaakt voor de voeten van zorgprofessionals zoals verpleegkundigen, verzorgenden, artsen, dokters, co-assistenten, thuiszorgmedewerkers, helpenden, wijkzusters, operatieassistenten en zorgleerlingen. Doe mee aan de trend en trek aan die leuk verpleegkundige sokken!

Tandarts sokken  - Voor tand en mondzorg helden

Bij MyMitella werken we graag samen met mensen die werkzaam zijn in verschillende takken van de zorg. Door de korte lijnen en persoonlijke benadering kunnen we direct inspelen op hun wensen en vragen. Dankzij deze samenwerking zijn de unieke Happy2Wear sokken nu ook gemaakt voor alle tandzorg en mondzorg professionals. In het ziekenhuis op de kaakafdeling, in de tandartspraktijk of orthodontie praktijk ook de voeten van deze helden kunnen genieten van de hippe Happy2Wear sokken. Ook voor patiënt / cliënt zijn de vrolijke zorg sokken een eyecatcher die menigmaal voor een leuk compliment zorgt. Of mix en match de paren met elkaar en draag dan aan beide voeten een andere kleur. Hoe gekker hoe leuker.

Kapper sokken – Voor haarhelden

Sokken voor kappers en kapsters, barbieren en stylisten; haar-helden die zich de voeten uit het lijf lopen om hun klanten te laten shinen. Vrolijke sokken voor helden die alle dagen druk in de weer zijn met schaar, penseel, föhn en kleuring. Ze trotseren hitte, wind en water om iedere klant weer een goed gevoel te geven. De voetjes van deze helden hebben tijdens de drukste periodes flink wat te verduren. Hoe  lastig zal het juist nu voor ze zijn om helemaal niets te mogen en te ondernemen? Een hart onder de riem met de Happy2Wear sokken zal een energie boost zijn om er straks weer helemaal voor te gaan.

Happy2Wear zorg sokken voor echt helden

De sokken van MyMitella zijn voor helden die met hart voor hun vak klaar staan voor klant en cliënt. Wil jij een vrolijk gevoel krijgen als je naar beneden kijkt? Naar die voeten die je de hele dag al die kilometers dragen en soms best toe zijn aan wat rust? Koop dan je leukste zorg sokken bij MyMitella. Verpleegkundige sokken – tandarts sokken – kappers sokken & kraamzorg sokken en zelfs sokken voor docenten, meesters of jufsokken. Alle versies zijn om Happy van te worden. Sokken zijn ook leuk om te geven, kijk daarvoor eens naar onze sokken cadeausets!

Een geweldig cadeau voor medewerkers: Happy2Wear verpleegkundige sokken

Maak van jouw collega's en of  medewerkers helden op sokken met de vrolijke sokken van Happy2Wear. Neem voor de aanschaf van grotere aantallen contact op voor een passende offerte. Zo ben je zeker van een geweldig cadeau voor komende feestdagen zoals De Dag van de Verpleging.

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss