Artikel 66 van 76

HET ONTWERP VAN MYMITELLA

WEG DUS MET DIE SAAIE WITTE DRIEKANTDOEK!

Wij zijn van mening dat je de periode dat je in het gips zit, een armbreuk hebt, een blessure aan de schouder of herstellend bent van een operatie, zo aangenaam mogelijk moet maken. Een gezonde dosis vrolijkheid en positieve energie zal het genezingsproces bevorderen 

Met HAPPY HEALING! als missie is de MY-MITELLA ontworpen. Hij geeft ondersteuning en bescherming aan je (gebroken) arm Maar ook een lach op je gezicht.  De MYMITELLA heeft aan 2 kanten een zakje zodat hij zowel voor de linker- als voor de rechterarm te gebruiken is.

De speciaal ontworpen nekbeschermer wordt bij iedere Mymitella in een bijpassende kleur meegeleverd. Het zacht gevulde materiaal biedt eindelijk een oplossing voor de nekpijn die het zware gips altijd veroorzaakt. De twee openingen worden gebruikt om de punten van de Mitella door te steken. Zo blijft deze perfect op zijn plaats. 

De MyMitella is verkrijgbaar voor zowel kinderen als volwassenen in de meest uiteenlopende stijlen en kleuren. Trendy, Happy, Jeans of Business voor elke smaak en met iedere gelegenheid kan je stijlvol voor de dag komen.

WAS INSTRUCTIE

De MyMitella kan met de hand gewassen worden in een zacht wasmiddel of (uiteraard met gelijke kleuren) in de wasmachine op lage temperatuur. 

Mitella voor kinderen en Mitella -armsling voor volwassenen

De MyMitella is verkrijgbaar in 4 maten.

XS KIDS : Geschikt voor Kinderen met een lichaamslengte tot 128 cm.
S KIDS: Geschikt voor kinderen met een lichaamslengte vanaf 128 tot 156 cm.
M ADULTS: Geschikt voor volwassenen (en kinderen) met een lichaamslengte vanaf 156 tot 175 cm.
L ADULTS: Geschikt voor volwassenen ( en kinderen) met een lichaamslengte vanaf 175 cm.

Een hulpmiddel wordt een mode-item waarmee je voor de dag kan komen!

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss