Sorteer op

Kleurrijke reflexhamer: functioneel én vrolijk

Een reflexhamer kopen die net even anders is dan de standaard? En die jouw praktijk in één klap een stukje vrolijker maakt? Bij MyMitella vind je reflexhamers in felle kleuren en met functionele eigenschappen! Precies wat jij als fysiotherapeut, (huis)arts, verpleger of neuroloog nodig hebt.

Waarom een reflexhamer onmisbaar is in jouw praktijk

Ben jij fysiotherapeut, neuroloog, verpleger, (huis)arts of coassistent, dan weet je als geen ander: een reflexhamer is onmisbaar in jouw uitrusting. Je gebruikt het om spierreflexen van de patiënt te testen tijdens een neurologisch onderzoek. En om vast te stellen of iemand een aandoening of letsel heeft of niet. Kort gezegd is een reflexhamer hét medisch instrument dat aan het begin staat van een behandeltraject. En daarmee mag dit dus absoluut niet ontbreken in jouw praktijk.

Het letsel dat je opspoort met een reflexhamer

Bijvoorbeeld aandoeningen die je met een reflexhamer kunt opsporen (en zodoende effectief behandelen!) zijn:

  • Letsel aan het ruggenmerg. Dit controleer je bijvoorbeeld door met de hamer op de kniepees te tikken, net onder de knieschijf.
  • Neurologische aandoeningen. Zoals multiple sclerose.
  • Perifere zenuwbeschadiging. Dit spoor je op door met de hamer op de achillespees, boven de hiel te tikken. Normaal zou de kuitspier moeten samentrekken.
  • Neurodegeneratieve aandoeningen. Zoals de ziekte van Parkinson.
  • Letsel aan de wervelkolom. Zoals een hernia of spinale stenose.

Kleurrijke reflexhamer kopen: een verrijking van jouw praktijk

Een neurologisch onderzoek doen is niet bepaald een pretje voor de patiënt. Hoe fijn is het dan als je zijn of haar dag nét een stukje beter kan maken? En als je wat meer kleur in je praktijk brengt? Bij MyMitella vind je reflexhamers in vrolijke kleuren en die anders zijn dan de standaard. Opvallend rood, helderblauw, felgroen of toch mooi roze: je gaat voor dé kleur die helemaal bij jou en je praktijk past!

Hoge kwaliteit en prettige ligging in de hand

Een reflexhamer van MyMitella scoort niet alleen punten met zijn uiterlijk. Ook profiteer je van eigenschappen op functioneel vlak. De kwaliteit is hoog, ze gaan lang mee én ze liggen erg fijn in de hand. Het beste van twee werelden dus! Hoe fijn is dat?

Geef ook de rest van jouw uitrusting wat extra kleur

Kan de rest van jouw uitrusting ook wel wat extra kleur gebruiken? Bij MyMitella vind je álles om jouw praktijk op te vrolijken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een trendy pupillampje? Een kleurrijke koortsthermometer? Of van een hippe stethoscoop? Neem een kijkje op onze website en scoor alle instrumenten die je nodig hebt!

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss