Vorige Artikel 57 van 72 Volgende

Bedankt! - Cadeau voor de kraamverzorgster

De eerste dagen met je kersverse kleintje zijn zo speciaal.

Het is heerlijk om dan te mogen genieten van de professionele kennis en kunde van de kraamverzorgster. In een week die bol staat van nieuwe indrukken, nieuwe gevoelens en ervaringen is zij degene die je helpt in het ritme te komen. Ze zorgt dat je voldoende rust krijgt en houdt de gezondheid van je kindje scherp in de gaten.

Wat me vooral zo bij blijft van deze periode is dat ze naast het draaiende houden van het gezin & gastvrouw voor het bezoek was, ze me ook nog zomaar kon verrassen met een heerlijke lunch of wat vers fruit. Ik heb daar enorm van genoten. Het is natuurlijk haar werk maar ik denk dat je deze bijzondere baan alleen maar kan doen met een aangeboren ZORGHART. Ik heb in alle slapeloze nachten die in de maanden daarna kwamen, nog vaak terug gedacht aan die fijne eerste week ;)

Als de kraamdagen dan voorbij zijn en de zorguren op, wil je haar maar wat graag bedanken voor de liefde & toewijding waarmee ze gezorgd heeft voor jou & je gezin. Maar wat kan je geven?

KIJK HIER EENS Welke bijzonder originele cadeautjes My Mitella heeft. Ze zijn eenvoudig vanuit je kraambed TE BESTELLEN en kunnen nog dezelfde dag naar je verstuurd worden. Kies je voor de inpakservice?; dan wordt het ook nog vrolijk verpakt en indien gewenst voorzien van een persoonlijke boodschap.

 

Hier nog wat leuke ideetjes voor een persoonlijk bedankje:

  • Een knutselwerkje van  je andere kind(jes)
  • Haar lievelingboek met een persoonlijke boodschap aan de binnenkant
  • Foto en geboortekaartje van jouw pasgeboren kindje
  • Een mooi notitieboekje waarin ze al haar kraamgezin-verhalen kan opschrijven (eventueel met een mooie pen erbij)

 

© 2014 - 2023 MyMitella | sitemap | rss