Artikel 57 van 74

Geen uniform meer in verpleeghuizen en thuiszorg maar wel veel spullen te dragen - de oplossing

Ik ben deze ochtend heerlijk aan het fotograferen geweest want de NIEUWE ZORG ORGANIZER HEUPTASJES stonden voor de lens. Het heldere licht dat van buiten kwam was een fijne combi met de spotlights van binnen. De toffe kleuren kwamen daardoor mooi naar voren.

Bij veel zorginstellingen, verpleeghuizen of in de thuiszorg is het uniform afgeschaft. Zorgprofessionals dragen hierdoor hun eigen kleding maar het is lastig om alle spulletjes die je gebruikt en graag bij je draagt ergens kwijt te kunnen. "Broekzakken zijn niet groot genoeg om alles kwijt te kunnen" of "Ik loop 100 keer heen en weer omdat ik niet meer alles op 1 plek bij me heb" hoorde ik bijvoorbeeld laatst.

Met onze bedrijfsmissie "Happy Healing" zijn we altijd op zoek naar vrolijke hulpmiddelen die het werken in de zorg of het herstel van patiënten fijner maken. Deze heuptasjes zijn daar weer een voorbeeld van. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor zorgmedewerkers en bieden veel ruimte.

Pennen, scharen, kochers, bloknootje, pieper, kauwgom, zakdoekjes, zaklampje voor de nachtdienst, sleutelbos, (werk)telefoon, je kan ze er allemaal in kwijt.

Draag jij ook geen Uniform en wil je je spullen fijn (en veilig) binnen handbereik?

 

fijne (werk)dag of nacht!

 

 

3-10-2017 door: Sindy Spruijt

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss