Artikel 12 van 13

1915 watch model T Oak Red

Artikelnummer: LX 02
€ 89,00 € 59,95 (inclusief btw)

De 1915 watch MODEL-T oak red is een modieus houten verpleeghorloge. Gemaakt van sterk eikenhout. De wijzerplaat heeft een vrolijke kleur en is voorzien van een duidelijke seconde aanduiding. Dit maakt het horloge zeer bruikbaar tijdens de werkzaamheden in de zorg. De 1915 watch MODEL-T oak red is voorzien van een betrouwbaar Zwitsers uurwerk. Dit maakt het verpleeghorloge een degelijke partner.

De 1915 watches MODEL-T collectie is het eerste houten verpleeghorloge ter wereld. Een echte Nederlandse doorbraak!  

  • Nederlands design
  • Gemaakt van eikenhout
  • spatwater proof
  • 12 maanden garantie op fabricage en vakmanschap defecten
  • FSC certificaat van leverancier
  • betrouwbaar zwitsers uurwerk
  • 8,5 x 4,3 cm

1915 Nursewatch Model-T Het eerste houten horloge voor de helden in de zorg

Een 1915 watch voor mensen die werkzaam zijn in de zorg. De 1915 watches MODEL-T collectie. Gemaakt omdat iedereen die zich in de zorg inzet voor anderen ook een mooi en uniek houten horloge moet kunnen dragen. Na een lange periode van onderzoeken en ontwerpen is het gelukt om het populaire houten horloge eindelijk ook naar de zorg te kunnen brengen. De MODEL-T verpleeghorloges zijn de aller eerste houten verpleegstershorloge ter wereld. Het is ons gelukt om een speciale houten variant net zo licht te maken als de silicone variant. Met gebruik van sterk eerlijk hout en een degelijk Zwitsers uurwerk. Dit maakt het horloge kwalitatief en duurzaam zonder dat er op comfort moet worden ingeleverd.

Zorg voor de zorg

Tijd is het belangrijkste en meest kostbare onderdeel van de zorg. Er moet meer mooie tijd in de zorg komen. Daarom is er met de grootste zorg dit unieke houten verpleeghorloges ontwikkeld. Met de MODEL-T collectie maak je een begin aan meer mooie tijd in de zorg. Betrouwbaar hart dat klopt op de seconde Een goed hart is belangrijk in de zorg. Net als kunnen controleren of een hart nog goed klopt. Dankzij het Zwitserse uurwerk in de 1915 Watches zorghorloges kan je rekenen op de hoogste betrouwbaarheid. En dankzij de op de wijzerplaat aangegeven secondes is het makkelijk om de MODEL-T te gebruiken bij het controleren van de hartslag. De 1915 watches MODEL-T verpleegstershorloges is verkrijgbaar in een variant van eikenhout met een vrolijk gekleurde wijzerplaat en een karaktervol Olijfhouten variant met een moderne wijzerplaat van geborsteld aluminium.

1915 Watch MODEL-T: "De allereerste houten verpleeghorloges ter wereld. Sterk, eerlijk hout en een degelijk Zwitsers uurwerk.

Dit maakt het horloge kwalitatief en duurzaam zonder dat er op comfort moet worden ingeleverd. Met deze mooie versie verpleegstershorloge maak je het begin van een mooie tijd in de zorg"

 

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss