Vorige Artikel 52 van 71 Volgende

1915 watch model-T houten zorghorloge

Het verhaal achter 1915 watches

Het verhaal van van 1915 watches begint bij de nederlandse broers Johnny en Robert Spies. Na het kopen van een houten zonnebril ontstond in februari 2015 (nee dus niet in 1915) het idee voor de houten horloges. Met als inspiratie de kleurrijke bollenstreek hadden ze als doel "het ontwerpen en ontwikkelen van een gaaf, kleurrijk maar vooral ook eerlijk houten horloge" Het jaartal staat symbool voor waarin 1915 Watches gelooft. Sinds de industriële revolutie produceren we met z'alleen in grote fabrieken en moest alles goedkoper en sneller. Met de aanschaf van een 1915 watch model-T kies je voor duurzame materialen. Een product dat met zorg en met de hand gemaakt wordt.

Het eerste houten horloge voor de helden in de zorg

Na het bijzondere Nederlandse succes van de houten horloges 1915. Introduceert 1915 Watches nu als eerste ter wereld een houten horloge voor de mensen die werkzaam zijn in de zorg. Na een lange periode van onderzoeken en ontwerpen is het gelukt om het populaire houten horloge eindelijk ook naar de zorg te kunnen brengen. Een echte Nederlandse doorbraak.

Sterk eerlijk degelijk duurzaam

1915 Watch MODEL-T: "De allereerste houten verpleeghorloges ter wereld. Sterk, eerlijk hout en een degelijk Zwitsers uurwerk. Dit maakt het horloge kwalitatief en duurzaam zonder dat er op comfort wordt ingeleverd. Met deze mooie versie verpleegstershorloge maak je het begin van een mooie tijd in de zorg"

De MODEL-T verpleeghorloges zijn de aller eerste houten verpleeghorloges ter wereld. Het is 1915 watches gelukt om een speciale houten variant net zo licht te maken als de silicone variant. Iedere 1915 watch wordt door de broers Spies persoonlijk ontworpen met oog voor detail. Het gebruik van sterk eerlijk hout en een degelijk Zwitsers uurwerk maakt dit verpleegstershorloge kwalitatief en duurzaam zonder dat er op comfort moet worden ingeleverd.

Zorg voor de zorg

Tijd is het belangrijkste en meest kostbare onderdeel van de zorg. Iedereen die zich in de zorg inzet voor anderen moet een mooi en uniek houten horloge kunnen dragen. Daarom is er met de grootste zorg dit unieke houten verpleegstershorloge ontwikkeld. Met de MODEL-T collectie maak je een begin aan meer mooie tijd in de zorg.

Betrouwbaar hart dat klopt op de seconde

Een goed hart is belangrijk in de zorg. Net als kunnen controleren of een hart nog goed klopt. Dankzij het Zwitserse uurwerk in de 1915 Watches zorghorloges kan je rekenen op de hoogste betrouwbaarheid. En dankzij de op de wijzerplaat aangegeven secondes is het makkelijk om de MODEL-T te gebruiken bij het controleren van de hartslag. De 1915 watches MODEL-T verpleegstershorloges is verkrijgbaar in een variant van eikenhout met een vrolijk gekleurde wijzerplaat en een karaktervol Olijfhouten variant met een moderne wijzerplaat van geborsteld aluminium.

Mag ik een houten horloge dragen in de verpleging

Een vraag die we veel krijgen is of hout wel gedragen kan worden in de verpleging. Uit hygiënisch oogpunt zijn polshorloges niet toegestaan in de zorg. Hier kan namelijk vuil onder gaan zitten. Iets wat gevaarlijk is aangezien de pols vaak dicht bij wonden komt.

Maar een houten verpleeghorloge biedt uitkomst. De MODEL-T collectie van 1915 watches mag door verpleegkundige gedragen worden! In plaats van een polshorloge kunnen de mensen in de verpleging een T-horloge op hun kleding spelden. Hier kan niet snel vuil achter blijven hangen en de afstand tot wonden is veel groter.

Er is een ruime keus in dit soort horloges. Voorheen werden deze enkel gemaakt van silicone of aluminium. Maar sinds kort zijn er ook verpleeghorloges van hout op de markt. En het mooiste is dat de houten T-horloges even licht zijn als de silicone varianten die op de markt zijn.

Is hout dan niet gevaarlijk in de verpleging?

Hout is absoluut niet gevaarlijk om te gebruiken in de verpleging. Onze houten verpleegstershorloges zijn netjes afgewerkt waardoor er nauwelijks vuil aan zal blijven hangen. Ook zijn de T-horloges af te spoelen onder de kraan of met een beetje alcohol. Hout is dus net zo ongevaarlijk als alle bestaande materialen onder de verpleeghorloges.

1915 watches & My Mitella

Bij de kennismaking met 1915 Watches en het verhaal van Johnny en Robert Spies waren we direct enthousiast. We zijn daarom blij dat sinds heden de -1915 Watches MODEL-T verkrijgbaar zijn op www.mymitella.nl Door het degelijke eerlijke en duurzame Nederlandse ontwerp is het een prachtige aanvulling op ons assortiment. Ben jij op zoek naar een mooi houten verpleegkundige horloge en kies je voor kwaliteit en duurzaamheid? Neem dan eens een kijkje bij de Modellen uit de serie MODEL-T We bieden met deze houten verpleegkundige horloges niet alleen iets unieks voor iedereen die werkzaam is in zorg maar het is ook gaaf om een platform te kunnen bieden aan dit geweldige idee. Vanaf de keukentafel de wereld in zoals ze het zelf noemen. Wij kijken uit naar een lange en duurzame samenwerking.

 

  

 

11-2-2018 door: Sindy Spruijt
bron: 1915 Watches

© 2014 - 2023 MyMitella | sitemap | rss