Artikel 18 van 74

Scherpe Scharen voor zorgprofessionals

Verpleegkundige schaar en kocher

Met Happy Healing als missie breiden we het assortiment telkens uit met de allerleukste zorgartikelen voor patiënt en professional. Veel zorgmedewerkers zijn verrast door de grote keuze in scharen, kochers, verpleegkundige scharenset Utilityscharen en scharen-sets. Natuurlijk zoals je van ons gewend bent in toffe kleuren en hippe patronen met een superkwaliteit. Telkens weer geüpdatet naar de laatste trends.

Scherpe Musthaves

Wat iedere zorgprofessional kan gebruiken is een scharenset. Een fijn zorg-scharenset bestaat uit een kocher, een verbandschaar en een verpleegkundigeschaar. Er worden tussen collega’s onderling nogal wat scharen geleend. (en oeps ;) vaak niet meer teruggebracht. Gelukkig zijn verpleegkundigenscharen er in heel veel verschillende kleuren en patronen. Kies daarom een setje dat zeer herkenbaar is zodat je het altijd terug kan vinden tussen alle gewone scharen!!! Daar heb je lekker lang plezier van.

Verpleegkundige scharen

Verpleegkundige scharen of verpleegkundige scharenset worden gebruikt in de zorg voor algemeen gebruik en je zal dagelijks vele malen gebruik maken van zijn scherpe kaken. De scharen die we op de site bieden zijn allen van zeer goede kwaliteit en geschikt voor intensief gebruik. Het materiaal is staal en niet onbelangrijk ze zijn geschikt voor autoclaaf.

Indien de versie is voorzien van kleur of een print, gaat het om een long lasting coating. De scharen zijn universeel (dus ook voor thuisgebruik) maar vooral geschikt voor zorgprofessionals omdat deze schaar lang scherp blijft en zeer sterk is. De verpleegkundige schaar heeft één blad met een ronde kant en één snijblad met een puntje voor precisie werkjes. Onmisbaar tijdens je dienst in ziekenhuis, zorginstelling of in de thuiszorg.

E.T. Kocher

Een Kocher - arterieklem is een chirurgisch instrument, een kocher klem, genoemd naar de Zwitserse chirurg E.T. Kocher. (1841-1917) Deze klemtang heeft lange rechte kaken met kleine tandjes op de kaken, bedoeld om bloedvaten af te klemmen. De kocher hoort bij de basisuitrusting van iedere verpleegkundige en komt van pas tijdens je dienst in ziekenhuizen, zorginstellingen of in de thuiszorg voor “afklem-klusjes”. Ze zijn soms net een extra handje. Veel van de scharensets die we bieden bevat ook een kocher.

Verbandschaar

Een verbandschaar heeft een puntig blad en een rond blad.
Het stompe blad beschermt de huid tegen beschadigingen tijdens het knippen van bijvoorbeeld verband of tape van de huid van de patiënt/cliënt. Of een set met een kocher en verbandschaar. My Mitella heeft zowel verbandscharen die volledig van metaal (roestvrijstaat) zijn als utility-scharen met een plastic handvat. Deze laatste worden door de kartels op de bekken veelal gebruikt voor het wat grovere werk en bevat stompe punten.

Linkshandige schaar kopen

Ben jij op zoek naar een  linkshandige schaar? Ook linkshandige zorgprofessionals kunnen bij ons terecht voor een linkshandige kocher klem of linkshandige verbandschaar. Het geborstelde staal is mooi van kwaliteit en knipt scherp en stevig. Heel bijzonder want deze worden speciaal voor jou geproduceerd.
De scharen voor linkhandige mensen die werkzaam zijn in de zorg zijn er ook in vrolijke kleuren. Hoeveel mensen zijn er linkshandig?

Naar schatting is 10-15 % van de mensen linkshandig. Van alle medewerkers in de zorg zijn dat er dus een heleboel. Deze collectie voor #lefties is speciaal voor MyMitella ontwikkeld op verzoek van vele linkshandige die werkzaam zijn in de zorg. Bedankt dus voor de vele vragen hierover want zo produceren wij echt op maat en op de vraag die in de zorgsector leeft.

Stippen, kleuren, dierenprints en patronen....Welke is geknipt voor jou?

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss