Artikel 4 van 8

Bandage-pleister- Zelfhechtend (L -7,5 cm) Div. kleuren

Artikelnummer: BAN-L
€ 6,95 (inclusief btw)

Deze zelfhechtende en veelzijdige bandage - Pleister hecht wel aan zichzelf maar niet aan de huid of aan haren.

Het zeer elastische windsel kan zowel worden gebruikt om wond-verband en gaasverband te fixeren als om lichte ondersteuning te geven aan gewrichten. Voor het verbinden van vinger, hand, voet of knie. Zeer elastisch materiaal en geschikt voor alle maten vingers, handen, voeten, polsen,  enkels en knieën. Het elastische zelfhechtende windsel geeft net dat beetje extra ondersteuning aan spieren en gewrichten bijvoorbeeld tijdens het sporten. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, prints en maten.

Eigenschappen van dit veelzijdige windsel-pleister:

 • Lengte 4,5 meter

 • Hecht aan zichzelf, niet aan huid of haar

 • Extra comfortabel en flexibel

 • Laat na verwijdering geen plakresten achter

 • Ademend en waterbestendig

 • Scheurbaar met de hand

 • Voor eenmalig gebruik

 • Als pleister te gebruiken in de zorg, horeca of voor kappers

Tip: Ook geschikt bij dieren voor het verbinden van een pootje ???? Het windsel hecht niet aan haren en is eenvoudig pijnloos te verwijderen. dierendag

Gebruiksaanwijzing als pleister:

 1. Reinig de vinger en droog deze af

 2. Plaats de eerste strook over de vingertop

 3. wikkel een of meerdere lagen rondom de vinger naar beneden

 4. Scheur het windsel op de juiste maat af

 5. bevestig de pleister aan zichzelf

 6. klaar!

Gebruiksaanwijzing als bandage:

 1. Reinig en droog het getroffen gebied. Houd de bandage met de ene hand vast en plaats de buitenzijde van de bandage op de huid. Hierdoor heeft u meer controle bij het uitrollen van de bandage.

 2. Rol voldoende lengte uit voordat u begint met de bandage om de huid te wikkelen, hierdoor vermijd je spanning op de bandage. Bevestig de eerste baan rondom het lichaamsdeel zonder druk.

 3. Wikkel de bandage verder om het lichaamsdeel met slechts gedeeltelijk overlappende wikkels. Breng de bandage aan met voldoende druk voor het gewenste niveau van ondersteuning. Vergeet niet om voldoende lengte van de bandage af te rollen om te voorkomen dat het product met teveel spanning wordt aangebracht.

 4. Scheur de bandage af

 5. Druk de bandage aan voor bevestiging aan zichzelf

 6. LET OP : Indien je de bandage te strak aan brengt kan dit de bloedcirculatie hinderen. Controleer na verloop van tijd altijd even of de bandage niet te strak zit. Breng in dat geval de bandage opnieuw aan met minder druk/spanning.

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss