Kinder en volwassen maten

Vorige Artikel 22 van 23 Volgende

Elleboog beschermhoes - Happy2Splash

€ 19,95 (inclusief btw)

Douchen en zwemmen met de juiste bescherming?

Heb je een wond of kwetsuur aan je elleboog? Dan mag deze tijdens douchen of zwemmen niet nat worden.  De Happy2Splash beschermhoes biedt de mogelijkheid om weer te genieten van alle wateractiviteiten. Het gips, verband blijft onder deze beschermhoes 100 % droog omdat het siliconen materiaal waterproof aansluit om de arm zowel boven als onder de elleboog. 

Uniek vacuümpomp systeem 100% waterproof

Door het vacuümsysteem met bijgeleverd pompje sluit u de zwemhoes luchtdicht af waardoor het zwemmen comfortabel voelt. Breng eerst de zwemhoes aan over het verband of de wond. Breng daarna het pompje tussen de huid en de hoes. Pomp de lucht uit de zwemhoes waardoor deze vacuüm om de arm trekt. Dit is direct een goede controle of de beschermhoes mooi luchtdicht afsluit.

Het is heel belangrijk om een zwemhoes/gipshoes voor de elleboog te kiezen in de juiste maat. Hiervoor heb je een meetlint nodig en de omtrek van de elleboog 10 cm boven en onder de kwetsuur . Doe dit echt even heel secuur om de  perfecte keuze te kunnen maken:

Sterk & meerdere malen te gebruiken

Deze zwemhoes is zéér sterk en kan voor lange tijd gebruikt worden. Bij zorgvuldig gebruik gaat de gipshoes zeker 100 x keer mee. Garantieperiode: 3 maanden vanaf de aankoopdatum. (uitgezonderd zijn gaatjes en scheuren door onzorgvuldig gebruik)

© 2014 - 2022 MyMitella | sitemap | rss