Maattabellen

Vorige Artikel 27 van 73 Volgende

De juiste maat Happy2Splash

Essentieel voor 100 % waterdichtheid is het gebruik van de juiste maat zwemhoes.

Om met gips, verband veilig te zwemmen heb je een beschermhoes nodig die 100 % waterdicht is en sterk. Op de Happy2Splash waterproof zwemhoes kan je dan vertrouwen. Hij gaat lang mee (tot wel 100 keer) en is veilig te gebruiken in zowel zoet als zout water.

De zwemhoes is verkrijgbaar in verschillende maten en versies voor zowel volwassenen als kinderen. Het is zeer belangrijk om de juiste  omvangs-maat te kiezen zodat de zwemhoes waterproof om de arm of het been sluit. Het vacuüm-systeem biedt extra comfort omdat zo al het lucht uit de hoes gepompt wordt. Zo ervaar je bijna geen hinder tijdens het zwemmen, je voelt je vrij. 

Zo kies je de juiste maat Happy2Splash zwemhoes

Om de juiste maat te bepalen kan je gebruik maken van onderstaande schema's. Kies je hoes op basis van de omtrek van de arm of het been! Het is geen probleem als de zwemhoes langer is dan het gips. De zwemhoes blijft zijn functie behouden en zal door het vacuüm strak aansluiten om de arm of het been. 

Happy2Splash ARM: 

  1. Meet de omtrek (cm) de arm 2,5 cm boven het gips/verband
  2. Meet de armlengte van de top van de middelvinger tot minimaal 2,5 cm boven het gips/verband of de gekozen zwemhoes voldoende lengte heeft. (langer is geen probleem)

 Happy2Splash BEEN: 

  1. Meet de omtrek van het been  2,5 cm boven het gips/verband
  2. Meet de beenlengte vanaf de hiel tot minimaal 2,5 cm boven het gips/verband of de gekozen zwemhoes voldoende lengte heeft (langer is geen probleem)

Happy2Splash ELLEBOOG: 

  • Meet de omtrek (cm) van de bovenarm en onderarm en vergelijk deze met bovenstaand schema

Klik hier voor alle informatie over maat & gebruik

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss