Artikel 24 van 74

4 leuke cadeautjes voor docenten

De leukste cadeautjes voor docenten

Iedereen heeft veel te danken aan hun leraren. Want die docenten brengen ons heel veel kennis bij! Elke dag staan ze opnieuw voor de klas, onvermoeibaar gaan ze door met onderwijs geven. Van een leraar in het basisonderwijs tot de docent op de hogeschool: ze zijn allemaal bevlogen en hebben een passie voor zo veel mogelijk kennis overdragen aan hun leerlingen. En dat verdient waardering, vinden wij. Er zijn talloze momenten in het jaar die geschikt zijn om een docent in het zonnetje te zetten met een leuk leraar cadeautje. Of doe het gewoon zomaar!

Verras een leerkracht met een kleinigheidje

Een klein cadeautje kan een groot gebaar zijn. Daarom hebben wij de leukste docent cadeaus verzameld en in ons assortiment opgenomen. Een cadeautje in leraar thema: daarmee verwarm je toch het hart van iedere docent?

Een doosje chocolaatjes aan het einde van het jaar is natuurlijk een klassieker. Wil je het wat origineler aanpakken? Dan zit je bij MyMitella goed! Bij ons kun je terecht voor vrolijke cadeaus voor docenten die gegarandeerd een lach op het gezicht van je favoriete leerkracht toveren.

Wist je dat we ook veel zorg cadeaus in ons assortiment hebben? Kijk eens rond in de top 5 medische cadeaus als je ook een zorgheld kent die wel een cadeautje verdient.

Inspiratie voor een cadeau voor docent

Wil je een docent die je kent verrassen met een vrolijk cadeau waarmee je je waardering voor zijn of haar passie voor het vak laat zien? De cadeaus die je bij MyMitella vindt, zijn gegarandeerd een succes! Onze cadeautjes zijn namelijk niet saai, maar juist heel kleurrijk en vrolijk. Dit zijn onze 4 tips voor de leukste cadeaus voor leraren.

1. Happy2Care leraar sokken

Onze Happy2Care sokken zijn een daverend succes bij iedereen die ze krijgt (of stiekem gewoon voor zichzelf koopt). Deze vrolijke voetversierders zijn verreweg de bestseller in onze webshop. We hebben allerlei Happy2Care sokken in ons assortiment: zorg sokken, tandarts sokken maar dus ook leraar sokken. Elke outfit wordt opgevrolijkt door de kleurrijke sokken in onderwijsthema die onder de broekspijpen uit piepen. Een leuk cadeau om te geven en nog veel leuker om te krijgen.

2. Sleutelhanger in onderwijsthema

Ook een cadeautje dat niet voor niets veel wordt gegeven: speelse sleutelhangers die een sleutelbos net wat leuker maken. Een mooie sleutelhanger is een kleinigheidje om je waardering voor een leraar te laten zien, maar tegelijkertijd een mooi gebaar waar de docent sowieso blij van wordt. Kies de sleutelhanger die bij het vak past dat jouw onderwijsheld geeft, bijvoorbeeld met een bedeltje van een geodriehoek, een reageerbuis of juist een vulpen eraan. Aan onze sleutelhangers hangt ook een medaillon met een mooi tekstje erop: ‘It takes a big heart to teach little minds’!

3. Speld in de vorm van een appel

Het symbool van een appel voor de leraar is al eeuwenoud. Daarom hebben onze speldjes de vorm van een glimmend appeltje. Er staat ook een mooie tekst op die precies verwoordt wat wij van docenten vinden: ‘I am a teacher, what is your superpower?’ Leraren zijn nu eenmaal echte superhelden, en dat mag ook wel eens uitgesproken worden! Als je dit speldje geeft aan een leraar, dan weet je zeker dat je een cadeautje geeft dat wordt gewaardeerd. 

4. Vrolijke pennen

Een pen is een heel praktisch cadeautje, maar dat betekent niet dat ‘ie saai hoeft te zijn. Een docent schrijft immers elke dag behoorlijk veel: van proefwerken nakijken tot in de agenda schrijven, pennen heeft een leerkracht altijd nodig. De vrolijke pennen in het assortiment van MyMitella zorgen ervoor dat het nakijken van toetsen of huiswerk een fleurige aangelegenheid wordt. Je vindt bij ons bijvoorbeeld kleurrijke bloemen pennen.

De dag van de leerkracht

In Nederland vieren we de dag van de leraar elk jaar op 5 oktober. Dat is dus een perfect moment om docenten eens goed in het zonnetje te zetten en te laten zien dat wij allemaal hun harde werk ontzettend bewonderen. Niet iedereen heeft het in zich om docent te zijn!

MyMitella pakt jouw cadeautje in

Heb je een leuk cadeautje gevonden? Bestel hem dan snel voor 16:00 uur en wij verzenden hem nog dezelfde dag! Bovendien pakken we je cadeautje graag in. Met glitters en confetti wordt een cadeautje pas écht feestelijk.

Je kunt het ingepakte cadeau bij jouzelf laten bezorgen, zodat je het persoonlijk kan overhandigen. Maar je kunt ook het adres van de ontvanger invullen als bezorgadres. Dat is pas echt een verrassing! Geef een lieve, vrolijke, grappige of speelse boodschap door en wij zorgen ervoor dat die samen met het cadeautje bij de leerkracht terecht komt. Veel geefplezier!

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss