Sorteer op

Cadeau voor kapper  - kapster of barbier

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een kapper- kapster of barbier, dan ben je bij MyMitella precies op de juiste plaats. We hebben cadeautjes voor alle haarhelden op deze pagina voor je verzameld. Als eerste direct iets unieks: Happy2Care sokken speciaal ontworpen voor haarhelden. Gemaakt van het fijnste materiaal voor voeten die wel wat extra's kunnen gebruiken. Sokken voor kappers en kapsters barbieren en stylisten die zich de voeten uit het lijf lope om hun klanten te laten shinen. De voeten van deze haar-helden zijn vanaf nu vrolijk gekleurd. Doe mee aan de trend, maak jezelf of iemand anders blij en Trek aan die sokken.

Ben jij of ken jij een geweldige kapper die wel een blij-maker kan gebruiken?

Met Happy2Care sokken geef je een steuntje in de rug, een compliment en een warm geschenk met een grote glimlach. Want anders dan bloemen of bonsbons is dit cadeau er een waar hij of zij nog lang plezier van zal hebben. De kappers sokken zijn van goede kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende versies en maten. Omdat het zulke eye-catchers zijn zorgen ze in de salon zeker voor een grappig gesprek met de klant. Kleurrijke Happy2Care sokken voor kappers!

Kappers sokken met scharen, haren en kappers-tools. Maak jij een happy kappersteam en/of  jezelf blij?

Happy2Care kapper sokken is een bijzondere serie speciaal gemaakt voor haarhelden. Alle sokken zijn een feestje voor je voeten. Ze zijn universeel voor dames en heren en verkrijgbaar in 2 verschillende maten. (schoenmaat 35-40 of 41-46) De kleurrijke kapper sokken zijn bij uitstek een uniek cadeau om te geven aan je hele kapper-team maar natuurlijk is het ook heerlijk om jezelf dit cadeau te doen. Kies voor een combinatie van verschillende paren sokken of vul je kapperscadeau aan met zo'n leuke sleutelhanger / tassenhanger. 

Kappersschaar + coupeschaar kopen als cadeau bij MyMitella

Een kwaliteits kappersschaar of coupeschaar voor een scherpe prijs vind je bij MyMitella. Geen saaie kappersscharen maar vrolijke kleuren, printjes en designs. Een fraai cadeau voor een haar professionele haarstylist, kapper of student/leerling. De kappersscharen sets zijn geschikt voor thuisgebruik - in de kapsalon of tijdens je kappersopleiding. De professionele kappersschaar is gemaakt van hoogwaardig RVS. Hij is scherp, van goede kwaliteit en gaat lang mee. Kies een scharen set met leuke sierlijke en glanzende details of een schaar met een metallic coating. Dat is knippen in stijl!

 

Wil je deze originele kappers-gadgets cadeau doen aan je hele team? Bij grote aantallen bieden we een passende korting. Neem contact op een vraag naar prijzen en mogelijkheden. Wij maken met plezier een feestje van jouw kappers relatiegeschenk. 

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss