MENU

PERSOONLIJKE CADEAUS VOOR ZORGPROFESSIONALS IN GROTE AANTALLEN

Er zijn vele momenten om de inzet en de liefde voor het vak van uw medewerkers, collega's in de zorg, leerlingen/ studenten te verrassen met een geschenk. De dag van de verpleging, kerst, slagen, behalen diploma, openen van de nieuwe afdeling, jubilea, realtiegeschenk of gewoon zomaar!  My Mitella biedt u een ruim assortiment om het juiste cadeau te kiezen zowel qua kleur en stijl als qua budget. Op deze pagina laten we enkele mogelijkheden zien van grotere aantallen van de gadgets, verpleegkundige klokjes en geschenken voor iedereen die in de zorg werkt.

Regelmatig krijgen we de vraag of wij een geschenk exclusief kunnen samenstellen en dit doen wij met alle plezier. Met als missie "Happy Healing" zijn wij altijd bezig het leuk en uniek te maken. Door een kort overleg per telefoon of mail bespreken we wat uw wensen zijn, wellicht een kleurstelling, het aantal en het budget. Als dat bekend is kunnen we op maat een aantal passende cadeau - voorstellen doen. Zo nemen wij u veel zorgen uit handen en maakt u de blits met het overhandigen van het zorgcadeau.  U BLIJ en daarna vooral ...... uw collega's BLIJ. 

We leveren zowel aan particulieren als aan zorginstellingen, ziekenhuizen & praktijken. De op de site getoonde artikelen hebben we op voorraad, voor grote aantallen bieden wij graag een passende korting en levertijd. De op deze pagina getoonde zorg-cadeaus zijn direct bestelbaar & meestal uit voorraad leverbaar. Dit zijn slecht voorbeelden van de mogelijkheden. Kijk voor nog meer originele geschenken vooral ook even bij CADEAU & ACCESSOIRES  of VERPLEEGSTERS HORLOGES.

Heeft u persoonlijke wensen voor een product betreft kleur, eigen bedrukking of  logo, aantal? Of heeft u een andere vraag? Als u contact  met ons op neemt helpen wij u graag aan een offerte op maat.

© 2014 - 2018 MY MITELLA | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel