Sorteer op

Dit betenisvolle geschenk is speciaal samengesteld voor wie een opkikker, een bedankje of hart onder de riem verdient.

Healthy Feet - Happy Feet:  is een cadeau met een boodschap en verkrijgbaar in versies voor verschillende branches en bedrijfstakken. Maak je eigen voeten blij of verwen iemand die het verdient met dit betekenisvolle cadeau. Als bedankje, als hart onder de riem, na hard werken en het behalen van een diploma of voor wie een opkikker verdient. Indien je dit leuke geschenk in grote aantallen wil aanschaffen voor je medewerkers kunnen we deze voor jullie samenstellen met de Happy2Wear sok passend bij het bedrijf of jullie missie.  Neem gerust contact op als je vragen hebt.

Ergens daar beneden, onder aan je lichaam . . . . zitten je voeten. Ze dragen je de hele dag, geven stabiliteit en brengen je tijdens drukke werkdagen en hectische nachtdiensten telkens daar waar je wezen wil. Vaak heb je pas achteraf door hoeveel je gelopen (of gerend) hebt.

Door bewust te kiezen voor aparte, grappige sokken aan je voeten krijg je een vrolijk gevoel en onbewust draagt dit bij aan je werkplezier. Zeker als je een beroep hebt waarbij vrolijkheid, bezorgdheid en verdriet zich in een razendsnel tempo kunnen afwisselen of als je werk hebt  met piekmomenten waarbij er veel van je gevraagd wordt. Het dragen van Happy2Wear sokken kan dan de vrolijke noot zijn. Door de leuke  beroepsgerelateerde printjes op de sokken draag je ook nog eens de liefde voor je vak uit. Beroepssokken zijn energie-boost voor je team!

Na een drukke periode, een flinke prestatie of een lange werkdag is het zeker een cadeautje om jezelf wat rust te geven en je voeten eens in de schijnwerpers te zetten. In dit pakketje zit daarom naast de toffe Happy2Wear sokken ook een geschenk dat zorgt voor een momentje van velverdiende rust. De kalmerende & verfrissende voetcrème is op basis van natuurlijke ingrediënten met onder andere lavendel, dennenextract en menthol. (VEGAN)

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss