Beroepen sokken - Happy2Wear sokken voor helden op de werkvloer

Op deze pagina vind je hele toffe Happy2Wear sokken die passend zijn bij een beroep of hobby. Speciaal gemaakt om vrienden, familie en kennissen blij te maken met een favoriete sok. MyMitella heeft absoluut het grootste assortiment zorgsokken en medische sokken. Maar Happy2Wear heeft sokken voor nog veel meer helden die werkzaam zijn in alndere andere branches. Luchtvaartsokken, hovenierssokken, sokken voor vrachtwagenchauffeurs, horecasokken of bouwsokken. Stuk voor stuk unieke ontwerpen die heerlijk zitten en zorgen voor wat extra werkgeluk. Neem een kijkje bij de vrolijke sokken op deze pagina of laat je inspireren op de website van Happy2Wear voor de hele sok-storie.

Samen positiviteit en blijheid verspreiden

In 2019 ontwierpen wij onze eerste sokken voor de echte helden in de zorg, onder de naam Happy2Care. Door het succes na de lancering is het zaadje gepland om voor meer helden sokken te gaan ontwerpen. We willen plezier, vrolijkheid en kwaliteit meegeven aan iedereen die met liefde en plezier zich inzet voor zijn beroep of specialiteit. Daarom hebben wij in 2021 het merk Happy2Wear opgezet en staan wij klaar voor iedere held in elke branche, met kleurrijke, comfortabele en unieke sok ontwerpen, om zo plezier en blijheid te verspreiden op elke werkvloer. Dat zaadje" vind je symbolisch weer terug in ons sokken label.

Let’s wear & grow happiness

Happy2Wear sokken zijn door de kleurrijke ontwerpen een feestje om te krijgen, geven of aan jezelf cadeau te doen. Maar als merk wilden wij onze sokken een extra lading geven, iets terugdoen voor de natuur en tegelijkertijd een extra verassing voor de ontvanger. Daarvoor kregen wij een idee om vrolijk van te worden: labels van groeipapier! Dit betekent dat onze labels geplant kunnen worden voor extra geluk!

Duurzaam groeipapier

Ons groeipapier bestaat uit twee dunne lagen papier met daartussen zaadjes van klavertjes. Het groeipapier is 100% gerecycled en bedrukt met biologisch afbreekbare inkt. Als je het groeipapier in een pot met aarde plant composteert het papier en blijven de zaden achter. Dit betekent een stukje minder afval en een extra cadeau voor de ontvanger. 

Klavertje vier

Voor onze labels hebben wij gekozen voor de zaadjes van de geluksbrenger: klavertjes. Er wordt geschat dat er ongeveer 0,01% tot 0,1% klavertjes vier voorkomen op de wereld. Een klavertje vier is zeldzaam door het aantal blaadjes, evenals klaverbladen met meer of minder blaadjes. Daarom is het altijd een verrassing hoeveel blaadjes jouw klavertjes krijgen!

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss