Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

De oliebollen achter de kiezen, het vuurwerk is weer neergedaald. Na een enerverend jaar vol pieken en dalen wensen we iedereen een prachtig 2023!

We staan aan het begin van een nieuw jaar en we hopen dat 2023 een jaar wordt met een gouden (en zilveren) randje. Wij geloven in positiviteit en met jouw uitstraling kan je het verschil maken voor collega's, patiënten en cliënten maar vooral voor jezelf. Met de gouden en zilveren accenten van de producten op deze pagina maak je jouw outfit uniek en helemaal 2023-proof. Zo ga je vanzelf een beetje extra stralen.

Shine Bright, like de sun

Verpleegkundige horloges zijn er in heel veel verschillende versies. De zorghorloges met een siliconen houder worden het meest gekocht door hun lage prijs en omdat het rubber goed schoon te maken is. De stijlvolle klokjes winnen de laatste tijd enorm in populariteit omdat ze verkrijgbaar zijn in heel veel verschillende versies en het blijkt dat ze helemaal niet duur hoeven te zijn. Waarom saai en basic als een hulpmiddel ook zo veel mooier kan zijn?  Kies voor modern en stijlvol met glanzende steentjes, swinging diamonds of strak van design van design in goud, zilver of rosé. Veel van deze klokjes zijn ook nog (spat) waterdicht. Dat komt mooi uit tijdens je werk in de zorg waarbij verschillende vloeistoffen dagelijks gebruikt worden en langs komen. Zo hoef je niet op een (water)spetter te kijken. Wil je het klokje reinigen? Doe dit dan met wat alcohol. Voor de kleine onderdelen zoals een schakel is het handig om een wattenstokje te gebruiken. Alle luxe klokjes  zorgen voor een stijlvolle outfit in de zorg waarmee je zeker bij de tijd bent. Kies jouw mooiste zusterhorloge hier.

Heel veel zorgaccessoires met een zilveren en gouden glans

Om je witte outfit een oppepper te geven zijn er nog veel meer mooie gadgets en zorg accesoires. zoals een scharenset, een paar hippe medische sokken of een zorgheuptas om al je verpleegkundige materialen in de dragen. Een scharenset voor de zorg bestaat meestal uit een kocher, een verbandschaar en een verpleegkundige schaar. Bij MyMitella vind je deze in verschillende glanzende kleuren en patronen. Zo kies je in jouw eigen smaak een zorg-scharen-set waarmee je voorbereid bent op iedere knipbeurt. Wist je dat er nog veel meer verschillende zorgscharensets zijn? Doordat jouw scharenset zo opvallend is zal je het minder snel kwijtraken tussen de  gewone - zorgscharen. 

Neem een kijkje op de pagina voor zippers, badges of een zo'n handige pennen-houder (ook wel pennenclip genoemd) en geef jouw outfit een glanzende oppepper voor het nieuwe jaar. Daar ga je zelf ook van stralen.

Bij MyMitella gaan dit jaar weer op zoek naar de leukste zorgproducten, gadgets en hulpmiddelen voor alle zorgprofessioanals! 

 

© 2014 - 2023 MyMitella | sitemap | rss