10 TOP cadeautjes voor verpleegkundigen en zorgmedewerkers

Er zijn veel momenten om stil te staan bij de geweldige inzet van verpleegkundigen en zorgmedewerkers. Wil jij inspiratie op doen voor cadeautjes voor jouw gewaardeerde collega's? Bij MyMitella hebben we allerlei vrolijke cadeaus zoals cadeausets, accessoires of zorginstrumenten met vrolijke kleuren die zowel fijn zijn in gebruik als een hoge attentiewaarde hebben. Op deze pagina hebben we 10 cadeautips verzameld die jou helpen aan een TOP geschenk om jouw zorgcollega's in het zonnetje te zetten.

 

 

 

1. Treat for Feet-cadeauset voor kilometermakers

 

Jouw zorgcollega’s zijn altijd druk in de weer. Hun voeten hebben daarom veel te verduren! Onze Treat for Feet-cadeauset bevat een voetenbadje en zachte, vrolijke sokken. Daar worden jouw collega’s écht blij van!

 

Meer info

 

 

 

 

2. Proost op de harde inzet met een Nurse LIFE-mok

Jij ziet dat jouw collega’s altijd aan een ander denken, maar jij vindt dat zij zelf net zo belangrijk zijn. Met onze leuke Nurse LIFE mok met zorgsymbolen herinner jij jouw collega eraan dat hij of zij voor zichzelf moet zorgen. Deze stenen mok is duurzaam en geschikt voor vaatwassers. Jouw collega heeft dus lang plezier van deze gezellige, nieuwe mok. 

 

Meer info

 

 

 

 

3. De belangrijkste tools bij de hand met een heuptas

Wil je er zeker van zijn dat jouw collega altijd alles bij de hand heeft op zijn of haar drukke dagen? Onze zorgset heuptas is hét perfecte cadeau dat alle basisbenodigdheden biedt voor een dag in de zorg. Van scharen tot stickynotes: dit praktische heuptasje in de gezellige kleur paars heeft het allemaal.

 

Meer info

 

 

 

4. Drinkflessen: nooit meer lauwwarm of koud drinken

Zie jij vaak dat jouw zorgcollega’s eindigen met een lauwe kop thee of koffie waar ze niet aan toe zijn gekomen? Geef hen dan één van onze dubbelwandige RVS-flessen cadeau. Kies bijvoorbeeld een mooie gouden fles waarmee zij hun warme drankjes lang warm kunnen houden en hun koele drankjes lang koel.

 

Meer info

 

 

 


5. Het fleurigste cadeau voor jouw collega: een bloemzadenpakket

Jij toont jouw waardering voor jouw collega op een mooie, symbolische manier met ons bloemzadenpakket. Dit pakket bevat zaden voor zonnebloemen, goudsbloemen en mariëtteklokjes. Deze bloemen staan voor waardering en dankbaarheid, precies wat jij graag aan jouw collega overbrengt.

 

Meer info

 

 

 

6. Een Style with a Smile-pakket voor een grote glimlach

 

Wil je jouw collega in de zorg even écht verwennen? Dan zit je goed met één van onze luxe cadeaupakketten voor zorgprofessionals. Onze Style with a Smile geschenkdozen zijn gevuld met een paar Happy2Wear sokken, een zorghorloge, een pennenclip én een zakje om pennen in te bewaren. Alles wat jouw collega in de zorg nodig heeft tijdens het harde werken. Je vindt deze geschenkdozen in allerlei vrolijke kleuren, dus er is voor iedereen een passend pakket.

 

Meer info

 

 

 

7. Een echte eyecatcher voor de wachtkamer: de DIY-klok

Geen saaie klok meer, maar één die de wachtkamer van het ziekenhuis of huisartsenpraktijk waar jij werkt een gezellige uitstraling geeft. De cijfers, vervangen door leuke zorgsymbolen, plak je makkelijk zelf op de muur, samen met de ‘’proud to be a nurse’’-tekst. Het perfecte cadeau dat laat zien hoe trots jij bent op het werk dat jouw collega verricht!

 

Meer info

 

 

 

8. Toe aan een beetje me-time met onze relax set?

 

Jouw collega heeft hart voor het werk en loopt daardoor soms harder dan dat hij of zij aan kan. Jij wilt er daarom voor zorgen dat jouw collega af en toe tijd voor zichzelf neemt. Met deze me-time relax set creëer je het perfecte rustmoment. Trek de zachte Happy2Wear sokken aan en zet een heerlijk kopje biologische relax thee in de gezellige mok. Een cadeau om even helemaal op te laden!

 

Meer info

 

 

9. Een verfrissend geurzakje voor een positieve boost

Dit lekkere geurzakje van 100%LEUK heeft de heerlijke geur van citrus en amberwood. Dit geeft jouw collega de verfrissende boost die hij of zij nodig heeft op de drukke dagen. We hebben overigens heel veel verwenproducten van 100%leuk in de collectie

 

Meer info

 

 

 

10. Inzet die goud waard is: ''Jij bent er EENDJE van goud''-set

Jij wilt graag laten blijken aan jouw collega dat hij of zij er eentje van goud is. Dat doe je met een gouden pennenclip, heerlijke handcrème en een leuk kaartje. Met onze ‘’Jij bent er EENDJE van goud’’- cadeauset laat jij jouw collega weten dat jij hem of haar waardeert.

 

Meer info

 


 

 

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss