Inspiratie blog

Artikel 19 van 74

Verpleegstershorloge met eigen logo, print of tekst

Een gepersonaliseerd zorghorloge – Een stijlvol cadeau

Een verpleegkundige horloge is dé musthave voor iedereen die in de zorg werkt. Zo heb je op ieder moment stijlvol en functioneel de tijd binnen handbereik zonder dat je een sieraad om de pols draagt. Dit laatste is een eis in het hygiënebeleid van iedere zorgprofessional maar het werkt het ook vooral handig en veilig voor jezelf en je patiënt/ cliënt.

De verpleegstershorloges zijn daarom het ideale geschenk voor medewerkers, relaties,  studenten & collega's. 

Bij My Mitella maken we van jouw cadeau of relatiegeschenk graag iets heel persoonlijks. Daarom bieden we de mogelijkheid om de siliconen verpleegstershorloges, stijlvolle zorgklokjes, kunststof schakelhorloges of stoere karabijn-horloges te personaliseren.

Je kan daarbij een keuze maken uit veel verschillende modellen en kleuren. Allemaal met de mogelijkheid om te voorzien met jouw tekst, logo of print.

Met een gepersonaliseerd zorghorloge geef je een mooi geschenk aan jouw favoriete zorgprofessional(s).

Ga je voor één van de stijlvolle verpleegklokjes? Deze kom je er achter dat deze ondanks de luxe uitstraling zeer betaalbaar zijn. Zeker als je ze aan schaft in grotere aantallen voor je hele team. Binnen deze categorie kan je kiezen voor verschillende stijlen zoals Robuust, klassiek of modern. In de voorbeelden op de foto’s zie je verschillende versies die allemaal uniek zijn in stijl en kleur. Kies bijvoorbeeld voor een versie met een brede schakel in de kleur titanium, voor een stoere look  of juist voor een subtiele smalle schakel voor een verfijnd resultaat. 

De stijlvolle zorghorloges zijn een feestje om te dragen hebben prachtige kleuren zoals:

  • Zilver
  • Rosé
  • Titanium
  • Goud

Een verpleegkundige horloge met een metalen bewaarblikje

Naast het bedrukken van het verpleegkunde horloge, behoort ook het bedrukken van het bewaar-blikje tot de mogelijkheden. Dit verhoogt de geschenkwaarde en daarmee het luxe gevoel van het ontvangen van een zorgcadeau. In dit bijpassende blikje kan het zorghorloge bewaard worden na je dienst maar het biedt ook een goede bescherming tijdens vervoer of in je verpleegkundige-tas.

Is dit precies waar je naar op zoek bent om medewerkers/collega's mee te verrassen? Neem dan gerust contact op voor de prijzen en mogelijkheden: info@mymitella.nl 

Op de pagina Zorghorloges gepersonaliseerd vind je alvast wat voorbeelden maar er kan nog veel meer. Neem een kijkje en laat ons weten hoe wij jullie kerstcadeau, zorggeschenk of diploma-cadeau tot iets unieks kunnen maken. We helpen je met alle plezier via telefoon ( 0182 78 79 37) of via de mail.

tip: Heb je een zeer korte deadline voor je zorggeschenk en wil je weten wat wij direct op voorraad hebben? Kijk ook eens bij grote aantallen verpleegkundige klokjes of bij  zorgcadeaus 

Sindy  (18-2-2021)

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss