Artikel 20 van 74

Werk je in de zorg en heb je je zakken vol?

Deze heuptas is speciaal gemaakt voor jou en geeft heel veel ruimte voor verpleegkundige materialen en instrumenten.

Na de succesvolle introductie van deze handige tool werd dit hippe heuptasje al snel favoriet voor medewerkers in de zorg. Hij is ontwikkeld in samenspraak met zorgmedewerkers en biedt naast veel ruimte ook een veilige plek voor je spullen die je graag mee draagt. Met je spullen op je heupen heb jij 2 handen vrij. Veel zorginstellingen en organisaties gebruiken de heuptasjes dan ook al standaard op de werkvloer en in de wijk. Ze bieden met de vele vakjes en ritsjes een fijne opbergplek voor de spullen en materialen die de zorgmedewerkers dagelijks gebruiken en bij zich dragen.

Hygiëne & wasvoorschriften in de zorg 

Als je in de zorg werkt, moet je er natuurlijk schoon, netjes en goedverzorgd uitzien. Dat is wel zo prettig voor jezelf, je cliënt en je collega’s. Maar het is ook van belang in het kader van de hygiëne-code en infectiepreventie. Niet onbelangrijk om te weten is dat de heuptasjes voldoen aan was-eisen uit het hygiënebeleid. meer informatie over hygiëne & wasvoorschriften.

Nadat bij veel organisaties het dragen van uniform / bedrijfskleding is afgeschaft zijn veel zorgmedewerkers op zoek naar een handige en veilige plek voor alle spullen. Zeker in de zomer worden er weinig zorgjasjes gedragen en ja… wat doe je dan met alles wat je normaal in die fijne grote zakken stopt?
Op basis van alle reacties en ervaringen die we mochten ontvangen is er naast de compacte maat M nu ook een L en XL ontwikkeld. De royale heuptas LARGE biedt ruimte aan materialen zoals verbandmiddelen, pennen, kochers, scharen etc. maar je kan er ook met gemak een memoblokje en je pieper of telefoon(s) in kwijt. In de grootste versie kan je zelfs een iPad, een kleine tablet of meerdere telefoons kwijt. Lijkt dit heuptasje ook echt voor jou gemaakt? Zet hem dan zeker op je wishlist!

Heuptasje zorg in verschillende maten en kleuren

Toch moeten we je ook een beetje waarschuwen….. Pas op voor keuzestress! Omdat iedereen anders en uniek is bieden we de heuptasjes aan in vele kleuren en prints. Ook nu weer zijn er weer hippe en kleuren en prints toegevoegd aan het assortiment. VROLIJK, KLEURRIJK en UNIEK. Er is altijd wel een kleur of versie die past bij jouw smaak. Wordt de keuze te lastig? Kies dan voor verschillende versies zodat je kan afwisselen als de andere in de wasmachine zit. 

Werken in de zorg is maatwerk en bij iedere functie gebruik je andere materialen. Een kocher, pennen, scharen, verbandmateriaal, stelpmateriaal een rolletje tape, zakdoekjes, handdesinfectie, een rekenmachine, een telefoon, pepermuntjes. Ook de hoeveelheid zorgmaterialen & tools kan per “tak van sport” verschillend zijn. Aan het bed, in de wijk of in het zorgcentrum. De heuptassen zijn daarom verkrijgbaar in 4 verschillende maten. Allen zijn ter verstellen op maat zodat het passend is tot een omvang van ongeveer 1.45 M. Heb jij een heupomvang die meer nodig heeft? Ook daarvoor hebben wij een oplossing. Hieronder volgt een uitleg van de heuptasjes die er zijn met de bijbehorende maten.

SMALL: voor wie op zoek is naar een riemtasje voor de mobiele telefoon en/of werktelefoon is dit een perfect maatje. Verkrijgbaar in een aantal basiskleuren en met de bijgeleverde riem klik je hem eenvoudig op maat om je middel. Zo!, handen vrij en bereikbaar.

MEDIUM: Een handig en compact heuptasje met veel vakjes aan 2 kanten. en is het een fijne aanvulling op je outfit. Je kan het zorgtasje / heuptasje of organizer gebruiken om verpleegkundige materialen in op te bergen, zoals pennen, kochers, scharen etc. maar je kan er ook met gemak een memoblokje en je pieper of telefoon in kwijt. De heupband is verstelbaar tot een omvang van ruim 1.45M. Alle spullen dus fijn (en veilig) binnen handbereik en toch je handen vrij. Dit kleurige heuptasje wordt vast snel jouw favoriet.

LARGE : omdat we regelmatig vraag hadden naar tasjes met nog meer ruimte voor werknemers in de zorg zijn speciaal voor MyMitella ontwikkeld de large heuptasjes voor de zorg. "De zorgtas die ontzorgt". Deze royale heuptas LARGE is flink ruimer dan zijn medium-broertje en speciaal ontwikkeld voor zorgprofessionals zoals o.a. verpleegkundigen & verzorgenden. Door het draaggemak en de vele vakjes, haken en lussen is het een fijne aanvulling op je outfit. Ideaal als je uniform niet voldoende ruimte biedt of als je geen uniform draagt. De bijbehorende riem kan je stellen op maat en past tot een omvang van ruim 1.45M.

EXTRA LARGE: Denk jij bij het zien van alle andere zorgtasjes en heuptasjes: "pfff daar past lang niet alles in wat ik tijdens mijn diensten gebruik"? Dan is deze draagtas/ heuptas ideaal voor jou. Hij biedt met zijn EXTRA LARGE-maat, ritsjes en vakjes enorm veel ruimte om veel in te bewaren. De heuptas is al een favoriet van vele zorgprofessionals. Er zijn veel organisaties en instellingen die met een (kleine maat) tablet werken voor alle notificaties, cliëntverslagen en voor het contact met collega's. De andere heuptasjes die kleiner en compacter zijn, bieden hier geen plaats voor. Deze tas is speciaal ontwikkeld om ook voor deze zorgprofessionals een fijne oplossing te bieden. Omvang heupband 1.45 M

Neem een kijkje op de website voor alle versies, kleuren en patronen.

Een tool voor het hele team?

Wil je de heuptasjes aanschaffen in grotere aantallen zodat het hele team kan genieten van deze handige tool? Geniet dan van een fixe korting op de HIER  aangeboden sets. Benieuwd naar meer mogelijkheden of wilt u een offerte op maat? Neem dan gerust CONTACT  met ons op en laat ons de wensen weten. 

 

26-08-2019 Sindy Spruijt

 

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss