Vorige Artikel 49 van 72 Volgende

Van "MISSION IMPOSSIBLE" naar Happy2Care

Het lijkt niet lang geleden dat onze dochter haar arm brak en zij met een witte driekantdoek uit het ziekenhuis kwam.

Om haar snel af helpen van “dat saaie ding” gingen we op zoek naar een hippe, toffe variant …….

Daar ontstond het idee en maakten we van “Mission Impossible” de start van onze missie: Happy2Care!

We bieden vrolijke artikelen voor zowel zorgprofessional als patiënt. Ze maken werken in de zorg nog leuker of het herstel & comfort voor de patiënt fijner.

UNIEK is het assortiment van de mitella’s en armslings. Anders dan alle andere merken bieden wij vele designs & maten waardoor ze “op maat” zorgen voor een comfortabel herstel.

Hoe fijn is het als blijkt dat we met onze missie zoveel mensen blij kunnen maken? Ik had nooit kunnen bedenken dat we in zo’n korte tijd vele honderden artikelen zouden bieden die telkens weer zijn weg vinden naar verpleegkundigen, verzorgende, helpende, patiënten, zorginstellingen, praktijken, particulieren.

BEDANKT voor alle positieve respons die we mochten ontvangen. Mailtjes, foto’s van blije kinderen, het delen van de FB berichten, de verkregen reviews maar natuurlijk ook voor de kansen om service te bieden als dit nodig was. Dit maakte het harde werken en de vele neus-stoten meer dan goed.

Wij zijn nog maar net begonnen en zijn nog met veel nieuwe ideeën bezig voor zowel patiënt als zorgprofessional. Er zijn namelijk nog vele hulpmiddelen die wel een beetje Happy2Care! Kunnen gebruiken. Heb je ideeën? Laat het ons vooral weten.

Ken je ons assortiment? Op de foto's een kleine impressie van de artikelen die we bieden of neem eens een kijkje op de site www.mymitella.nl Alle producten die op de site getoond worden hebben wij op voorraad, voor grotere aantallen bieden wij een passende korting.

Heb je vragen, ideeën of heb je gepersonaliseerde wensen voor wat betreft product, kleur, aantal? Neem dan contact met ons op. Wij doen graag een passend voorstel.


Je kunt ons altijd bereiken via FB of info@mymitella.nl

© 2014 - 2023 MyMitella | sitemap | rss