Artikel 8 van 74

Kappers knippen in stijl - kappersscharen MyMitella

NIEUW! Kappersschaar + coupeschaar kopen als cadeau bij MyMitella

Een scharenset in fraai design voor een professionele haarstylist, kapper, of student/leerling vind je bij MyMitella. Geschikt voor thuisgebruik - in de kapsalon of tijdens je kappersopleiding. De professionele kappersschaar is gemaakt van hoogwaardig RVS. Hij is scherp, van goede kwaliteit en gaat lang mee. Een kappersschaar van MyMitella ligt door de perfecte grip lekker in de hand en geeft controle door de vingersteun.

Wil je een kappersschaar kopen maar zoek je niet de standaard basics? Bij MyMitella geen saaie kappersscharen maar vrolijke kleuren en printjes.  Kies een scharen set met sierlijke en glanzende details of een schaar met een metallic coating. Dat is knippen in stijl!

Bekijk ons assortiment. Heb je vragen of wil je de kappersscharen in grote aantallen aanschaffen voor je leerlingen of studenten? contact ons

Offset kappersschaar of klassieke kappersschaar jij kiest

Kappersscharen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen. Een ergonomische kappersschaar, ook wel een offset kappersschaar genoemd, is in een natuurlijke houding voor de hand ontworpen. Het oog waar je de duim in steekt, staat lager dan het oog waar je de middelvinger in steekt. Knippen met een ergonomische kappersschaar is comfortabeler voor de hand. Je elleboog hangt lager dan met een traditionele schaar. De kans op blessures vermindert sterk door op deze manier te knippen. Toch is de keuze voor een klassieke of een offset -ergonomische kappersschaar een persoonlijke. Een traditionele kappersschaar is voor veel knip-professionals al jaren de favoriet. Je herkent een klassieke kappersschaar aan symmetrie. De ogen en de benen van de schaar zijn even lang. 

Wat is een Coupeschaar – Wat is een Effileerschaar – Wat is een uitdunschaar

Coupescharen zijn er verschillende types. Coupescharen hebben getande boven- of onderbladen. Beide versies geven een ander knip resultaat. Zo gebruik je een coupeschaar met getand onderblad voor het uitdunnen waarbij de lengte van het haar gelijk moet blijven. De schaar kan na de knip rustig uit het haar getrokken worden. De coupeschaar met een getand bovenblad zorgt voor meer uitdunning van het haar en zal zorgen voor een verandering in de lengte. Je haalt de schaar al knippend uit het haar. Een effileerschaar is voor het uitdunnen van het haar en heeft aan beide kanten getande snijbladen.

Linkshandig kappersschaar of linkshandige coupeschaar?

Als linkshandige kapper is het niet fijn om te moeten knippen met een rechtshandige kappersschaar. Daarom hebben we speciaal voor alle #lefties, linkshandige kappersscharen laten produceren. Dit voorkomt kramp in je handen en stimuleert een goede werkhouding! Kies daarom altijd een kappersschaar die bij je past.

Heel veel cadeautjes voor kappers

Zet jouw favoriete kapper in het zonnetje. We hebben een hele verzameling kappers cadeautjes waar je een kapper of haarstylist echt mee kan verrassen. Met mooie kapperssokken of een stijlvol kappers tasje maakt hij of zij helemaal de blitz. Zo knippen knappe kappers in stijl. 

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss