Vorige Artikel 40 van 73 Volgende

Heuptasje goedgekeurd in hygiënebeleid

Blij met met de erkenning (en een beetje trots)

19 november 2018 was het congres “Aanpak antibioticaresistentie” in Nieuwegein. Onze heuptasjes voor de zorg waren hier als goedgekeurd voorbeeld te zien bij de stand over kleding en hygiënisch werken. Dit congres is geïnitieerd door het ministerie van VWS, het RIVM en Vilans. Tijdens dit symposium werden de handen ineengeslagen door deskundigen infectiepreventie, verzorgenden en verpleegkundigen, hoofden facilitaire dienst, kwaliteitsfunctionarissen, artsen microbiologie, specialisten ,managers, directeuren en bestuurders, onderzoekers en studenten met als doel leren ,inspireren en motiveren.

Op de interactieve stand werd in gesprek gegaan over de dilemma’s van kleding en hygiënisch werken. Er werden dilemma’s en tips verzameld en de beste ideeën werden beloond met mooie cadeaus. Heb je het congres gemist maar wil je meer informatie over dit onderwerp? Kijk dan eens hier: Zorg voor Beter Een kennisplein voor verpleging, verzorging, thuiszorg en eerste lijn. Je vindt er veel betrouwbare, actuele  informatie en door het grote aanbod aan activiteiten kan veel kennis worden vergroot. Neem sowieso eens een kijkje op de site.

Ben jij werkzaam in de zorg en kom je ook altijd ruimte te kort voor al je verpleegkundige materialen en instrumenten? Zet dan één van deze handige heuptasjes op je wishlist of doe hem jezelf cadeau. Een fijne tool om je handen vrij te hebben om de allerbeste zorg te verlenen.

Sindy Spruijt 20-11-2018

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss