Vorige Artikel 25 van 72 Volgende

Ondersteunen, beschermen, scoren!

Ondersteunen, beschermen en scoren!

Kinderen zijn fanatiek en kennen weinig angst tijdens het sporten en buitenspelen. Er zijn veel kinderen en die blessures oplopen tijdens voetbal, tennis, hockey of andere intensieve sporten. Een goede warming-up is essentieel zo ook een goede begeleiding van een professional.

Voor extra ondersteuning kan je de enkel intapen maar veel eenvoudiger zijn deze hippe bandages. Omdat de kindervoet anders is van vorm en maat is er speciaal voor fanatiekelingen een fijne sportbrace die ondersteuning geeft, heel fijn zit en er ook nog tof uit ziet. De enkelbraces zijn lichtgewicht en van zacht van materiaal. Daarom kan deze met een sok eronder of erover gedragen worden en toch nog in de schoenen. De brace geeft ondersteuning, stabilisatie aan het enkelgewricht en verlichting van de pijn. DAAR KAN JE MEE SCOREN!!!

Verkrijgbaar in verschillende kindermaten te dragen vanaf schoenmaat 31.

Sport, dans beweeg en geniet!

Ook voor (jong)volwassenen is het sportseizoen weer gegonnen. Heb je snel last van pijn of zwelling rondom de enkel tijdens sporten, dansen of bewegen? Probeer dan eens of deze fijne BRACE je de ondersteuning geeft waarnaar je verlangt. Zo kan je toch gewoon sporten, dansen bewegen en genieten. Ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende (schoen)maten en natuurlijk (je bent van My Mitella niet anders gewend....) in toffe kleuren!

Brace

Een brace is een (soms elastische)band die je ter ondersteuning aanbrengt rondom een gewricht en kan je gebruiken bij: gebrek aan stabiliteit, pijn, zwelling of te weinig stevigheid. De werking bestaat uit het geven van druk (compressie) en steun. Het is geen garantie om elk letsel te voorkomen maar het is een ondersteuning en in veel situaties voorkomt het (nieuw) letsel.

Verkrijgbaar in verschillende maten vanaf schoenmaat 36 tot 46

Een indicatie voor het gebruik van een brace kan zijn:

Een brace kan een fijne ondersteuning geven aan je gewrichten maar pas op! Doordat de pijn minder wordt en de ondersteuning vaak zorgt voor het gevoel van "meer aan kunnen" kan er ook schijnveiligheid ontstaan. Het is erg belangrijk om goed naar je eigen lichaam te luisteren en hier naar te handelen. Heb je aanhoudende of ernstige klachten? Laat je dan altijd eerst door een arts of medisch professional adviseren.

30-8-2018 door: Sindy Spruijt

© 2014 - 2023 MyMitella | sitemap | rss