Vorige Artikel 67 van 73 Volgende

Zorgtasje en scharenset in de praktijk

Jaaaaaa, daar gaat ie dan!

Vandaag mag ik het heuptasje van MyMitella gaan uittesten in de praktijk! Niet alleen ziet dit heuptasje er verschrikkelijk leuk uit, maar hij schijnt ook onwijs handig te zijn.

De heuptasjes van MyMitella zijn bedoelt om het voor de zorgverlener een stukje makkelijker te maken. Alles wat je nodig hebt is binnen handbereik en er zijn veel vakjes te zien waar spullen in opgeborgen kunnen worden.

Voor het testen van het heuptasje ga ik terug naar mijn oude stageadres in de gehandicaptenzorg. Hierbij draai ik een ochtenddienst mee. Bij deze woning wordt geen gebruik gemaakt van uniform. Hier zie je het tasje die ik mag gaan gebruiken, superleuk toch?
 

Toen we begonnen met de zorg heb ik het heuptasje gelijk omgedaan en heb ik de voorwerpen die ik wellicht nodig zou kunnen hebben er in gedaan, zoals de telefoon, kladblokje, pen, handschoentjes, sleutels, doekjes etc.

Bij de eerste zorgvrager kon ik gelijk gebruik maken van het heuptasje, aangezien de handschoentjes op die kamer op waren. Ook moest ik af en toe gebruik maken van de telefoon om de arts of verpleegkundige te bellen, waarbij het fijn was dat ik niet de hele tijd naar een collega of naar het kantoor hoefde te lopen. Het heuptasje zelf zat erg comfortabel en had ik eigenlijk helemaal geen last van. Op een gegeven moment was ik er zo aan gewend dat ik het tasje niet eens meer voelde. Bij het bukken buigt het heuptasje niet, maar schuift het over je been waardoor alles goed blijft zitten.

Geen vallende telefoon

Mijn grootste probleem bij het werken zonder heuptasje was dat dat de telefoon altijd viel als deze aan je riem vastzat. Erg onhygiënisch, maar ook vooral erg irritant. Bij het heuptasje blijft de telefoon op zijn plek zitten, superfijn! Ook is het fijn dat je de telefoon bij de hand hebt, zodat je bij problemen de noodknop in kunt drukken. Ik heb soms ook wel dat ik dingen vergeet mee te nemen en dus onnodig bij de zorgvrager weg moet om dit op te halen, met dit heuptasje kan dit ook verholpen worden.

Makkelijke comfortabel en leuk!

Het heuptasje van MyMitella is erg makkelijk in gebruik en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen. Erg leuk, creatief en erg handig! Kortom, echt een “must have”! Bekijk voor meer info de website van MyMitella:  www.mymitella.nl

Tip: bekijk  er is een tijdelijke kortingscode: Aventus10 voor korting op dit heuptasje!

Groetjes,

Myrthe

januari 2019 door: Myrthe Veldman


De dienst
Ik heb via MyMitella een scharenset opgestuurd gekregen om ze te kunnen testen. Ik werk in de ouderenzorg, op een somatische afdeling. Zaterdagmorgen ging ik met veel plezier mijn dienst in om te kijken of de scharen kon gebruiken.

De test
Normaal heb ik niet heel veel scharen nodig maar ik heb nu 2 cliënten met wonden. Deze moesten opnieuw verbonden worden. De scharen kwamen goed van pas! De scharen liggen fijn in de hand en zijn erg scherp. Je bent er zo doorheen. Heel erg fijn! Omdat ik verder niet heel veel scharen nodig ben heb ik ze waarschijnlijk niet alle diensten bij me, dit zal in het ziekenhuis bv anders zijn.
 

De reactie
Mijn scharenset heeft een leuk bloemetjes printje wat ook bij mijn bewoners op viel, ze vonden het erg leuk!

Het oordeel
De scharenset is erg handig in gebruiken en fijn om te hebben dus! Ik ben er blij mee en hoop dat het later goed van pas gaat komen.

lieve groet,

Kylie

januari 2019 door: Kylie Karsenberg

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss