Artikel 47 van 74

Opgeven is geen optie, gewoon blijven trappen

          

DE BERG OP

Enige tijd geleden ontvingen wij van onze vriend Maurits Mooij het bijzondere bericht: “Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en heb mij aangemeld bij Team Krimpenerwaard voor deelname aan de Alpe d’hu6.  Ik ga fietsend de berg op en zo veel mogelijk geld op halen voor KWF voor onderzoek naar kanker.”

We hadden even nodig om van dit bijzondere bericht bij te komen. Het kwam nogal spontaan en voor Maurits zal de weg tot aan de klimdag op vele vlakken een flinke kluif zijn. Daarna hadden wij direct het plan om hem te steunen op “zijn weg” waar mogelijk.

DE MOTIVATIE  VAN MAURITS

Ik heb zelf ervaren hoe heftig de impact van kanker is. In 2010 heb ik afscheid van mijn vader (en trotse opa) moeten nemen als gevolg van kanker. Het zette de wereld van een hechte familie op z'n kop.
Het motto van de Alpe d'HuZes is 'opgeven is geen optie'. Mijn vader was ook geen opgever. Hij deed alles voor de volle 100%. Altijd vooruit en gaan voor een doel. Ondanks deze instelling heeft mijn vader de strijd tegen zijn ziekte niet gewonnen. Door mijn deelname wil ik een steentje bijdragen om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker.

Ik ga zo vaak als mogelijk de Alpe d'Huez beklimmen met een tweede motto van mijn broer in m'n achterhoofd : 'gewoon blijven trappen'.

HAAK AAN!

Het verhaal van Maurits raakt ons persoonlijk maar met kanker als doodsoorzaak nummer 1, is dit verhaal niet uniek. Iedereen heeft wel een dierbare verloren aan deze ziekte en zoals Maurits terecht zegt: “Iedere deelnemer sjouwt in zijn denkbeeldige rugzak wel iemand mee omhoog”.

Wij steunen Maurits, Team Krimpenerwaard en daarmee Stichting Alpe d’HuZes. We geloven in een universele samenwerking met als doel; een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker. Iedere actie (klein of groot) kan daar iets aan bijdragen.

MyMitella is daarom initiatiefnemer van De Fun-Keys. Je kunt deze hippe “Alpe d’Huzes must have” gebruiken als sleutelhanger of tassenhanger.

Leuk voor jezelf of geef hem als cadeau met een boodschap. De Team Krimpenerwaard Fun-Keys zijn voorzien van de ingestanste teksten "Team Krimpenerwaard" en "opgeven is geen optie" en zijn verkrijgbaar bij verschillende verkooppunten in de Krimpenerwaard en op onze website. De prijs is slechts EUR 2 per stuk.

De opbrengt komt 100% ten goede Stichting Alpe d'HuZes/ KWF kankerbestrijding.

WAT IS ALPE D’HUZES?

Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Op één dag beklimmen 5000 deelnemers fietsend, hardlopend, of wandelend maximaal zes keer de Alpe d’Huez, onder het motto ‘opgeven is geen optie’. In 2019 worden voor de 14e keer de 21 bochten van de Alpe d’Huez beklommen.

100% DONATIES 100% VRIJWILLIGERS

Elke gedoneerde euro aan het Alpe d'HuZes/KWF-fonds komt direct en voor 100% ten goede aan kankeronderzoek. Dankzij sponsoren en vrijwilligers kan dit evenement worden georganiseerd. Alpe d’HuZes heeft geen overheadkosten, personeel of een eigen kantoor. De Alpe d’HuZes-organisatie bestaat alleen uit vrijwilligers. Iedereen die z’n steentje bijdraagt doet dat vrijwillig. Van beveiliger of cateraar tot arts of voorzitter. Al die helpende handen samen maken Alpe d’HuZes tot een succes. Mét elkaar, voor elkaar.

Marco en Sindy Spruijt 21-01-2019

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss