Artikel 34 van 74

Kwaliteit en comfort met een glimlach

  • Een industrieterrein
  • 8 enthousiaste Kids & Teens
  • De nieuwe MyMitella collectie
  • Prachtig weer.

Dé ingrediënten voor een geslaagde fotoshoot. Foto’s die te zien zijn op de website, later in de nieuwe folder en op de social media kanalen. Voor de camera stonden Sophie, Dinand, Frits, Johnny, Younes, Jasmijn, Danique & Maxime. Wat een kanjers! Na de voorbereidingen en heerlijke taart (gebakken door één van de modellen) was iedereen ready for action.

De zon maakte de uitgekozen achtergronden vol van licht en de modellen bleken energie, creativiteit en goede ideeën te bezitten. Een superleuke samenwerking. De tijd vloog en de camera klikte. Na afloop bleef iedereen gezellig nog wat na-hangen in ons kantoor zoals alleen jongeren dit kunnen. Meer zien?

Bekijk onze Armslings voor kids

Bekijk onze Armslings voor Teens & volwassenen


Onze modellen hadden gelukkig geen echte blessures en breuken en dat gun ik niemand. Maar een ongeluk zit in een klein hoekje en het kan iedereen overkomen. Dan zit je na de schrik van een flinke val met veel pijn en ongemak van een arm, schouder of elleboog blessure of in het gips. Maak de weken van herstel zo aangenaam mogelijk en gun de kleine (of grote) stuntelkampioen het comfort, de kwaliteit en de glimlach die een armsling van MyMitella biedt.

Lieve, knappe & toffe modellen: bedankt voor jullie inzet. Het resultaat straalt onze missie “Happy Healing” zeker uit. #geslaagd

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss