Artikel 36 van 74

Happy Healing! ook zo

Met als missie "Happy Healing"past weggeven ons veel beter dan weggooien. Bij het introduceren van de nieuwe collectie heb je extra magazijnruimte nodig. Daarom plaatsten we een oproep voor het vinden van goede bestemming voor ruim 150 arm-slings in vele prints, patronen en maten.

▪ Hoe fijn! Inmiddels zijn de dozen vertrokken met als bestemming 2 ziekenhuizen in Tanzania & Uganda waar vele vrijwilligers hard werken aan de verbetering van de zorgkwaliteit. Een klein gebaar van ons vergeleken met al hun inzet maar hopelijk praktisch inzetbaar.

Bivamuntuyo

De koffer van Marian Buys zal flink gevuld zijn als ze naar haar dochter gaat in Uganda. Ze gaat daar samen met andere verpleegkundige-leerlingen meewerken aan het project Bivamuntuyo. Een lokaal opgezette kliniek waar vooral kinderen worden behandeld. Door middel van plantages en de zelf getaalde gewassen wordt gewerkt tegen de ondervoeding. Fijn dat je ons mailde Marian en we wensen je een fantastische ervaring!

De Kabanga Hospital

▪ Het bericht van Ella van Jurries maakt ons direct enthousiast voor Kabanga Hospital Foundation. Ze schreef: “Het is een klein ziekenhuis in Kabanga Tanzania waar ik nu momenteel ben. Met een hevig gebrek aan ALLES is het zeer welkom.

▪ De Kabanga Hospital Foundation is opgericht in 2010 met als doel het verbeteren van de kwaliteit van de zorg, kennisuitwisseling & ontwikkeling. Door geld in te zamelen probeert de stichting vraag gestuurde projecten vanuit het ziekenhuis te financieren. Beste Ella; we wensen je heel veel succes met jullie mooi missie. Meer weten over dit project

 

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss