Blog

Vorige Artikel 33 van 73 Volgende

Kraamzorg: Unieke zorg Unieke cadeaus

Kraamzorg en verloskunde unieke zorg voor moeder en kind vanuit het hart

Het is druk in Newborn land. In deze maanden worden veel baby’s geboren. Overal in de straten zijn de ooievaars, roze/ blauwe ballonnen en geboorteborden al van veraf te zien. Wat blijft het toch speciaal, iedere keer weer. Bij MyMitella komen er de laatste weken opvallend veel kraamzorg-cadeautjes voorbij. Het is heerlijk om van ieder cadeau een (baby)feestje te maken en we strooien dan ook graag met glitters en confetti. Zie hier wat voorbeelden.

Ben jij aan het aftellen en kan je niet wachten op die heerlijke kraamtijd?

Ben jij aan het aftellen of ben je net bevallen? Wat is het heerlijk om de eerste dagen na de geboorte van je kleintje, te mogen genieten van de professionele kennis en kunde van de kraamverzorgster. In een week die bol staat van nieuwe ervaringen, indrukken en nieuwe gevoelens, geeft zij houvast.

De kraamverzorgster zorgt dat je een fijn ritme krijgt in je nieuwe leven. Ze helpt je bij voedingen, verschoningen en de verzorging van je kindje maar ze zorgt er ook voor dat jij voldoende rust krijgt om te herstellen. Waar ze kan begeleidt ze het bezoek maar ze let daarbij vooral op de gezondheid van jou en je kindje. Een alleskunner met een enorm groot zorghart. In alle slapeloze nachten in de maanden ná je kraamtijd denk je vast nog eens terug aan die liefdevolle eerste week.

Wil je de kraamverzorgster bedanken

Wil je de kraamverzorgster na je kraamtijd bedanken voor alles? (nee ik weet dat hoeft niet maar het is zo leuk!) Dan is het zeker een idee om eens rond te kijken op de afdeling Kraamtijd & kraamzorg van MyMitella. Ze zijn eenvoudig vanuit je kraambed online te bestellen en kunnen nog dezelfde dag naar je worden verstuurd. Kies je voor de inpakservice?; dan wordt het ook nog vrolijk verpakt en indien gewenst voorzien van een persoonlijke boodschap.

Werken in de kraamzorg

Ben je zelf werkzaam in deze bijzondere tak van de zorg en ben je op zoek naar een cadeautje voor jou en/of je collega’s? Wellicht voor de dag van de kraamverzorgster, voor een verjaardag, kerst of andere gelegenheid? Je vindt bij MyMitella zowel functionele tools als mooie gadgets met een kraamtwist. De leukste cadeautjes voor verzorgende op de kraamafdeling, kraamverzorgsters en verloskundigen.

 

Fijne kraam & kraamzorg-tijd!

 

 

Sindy Spruijt 17-9-2019

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss