Vorige Artikel 28 van 72 Volgende

Verpleegkundige sokken voor echte helden

Echte helden op sokken & sokken voor echte helden

In de ziekenhuizen, zorginstellingen en in de thuiszorg is een vrolijke (en warme) trend aan de gang. Weg met alleen maar witte jassen en witte pakken……….. hippe kleurrijke verpleegkundige sokken is dé MUSTHAVE. Ze geven je zorg outfit een persoonlijke touch en onderscheidend in jouw eigen stijl. Onder het label Happy2Care biedt MyMitella unieke sokken voor onder andere verpleegkundigen, thuiszorgmedewerkers, zusters, dokters, assistenten, verloskundigen ……. Kortom voor alle helden in de zorg. Sinds de succesvolle introductie eind november vliegen de Happy2Care sokken de deur uit. Per stuk of als cadeau met velen tegelijk.

Sokken voor dames en heren met medische twist

Kleurrijke zorgsokken van goede kwaliteit en die heel zacht aanvoelen. Uniek gemaakt voor voeten die wel wat extra aandacht kunnen gebruiken. Sokken met pillen en stethoscopen zusterkapjes of scrubs, doktersjassen en pleisters, EHBO koffers, speentjes, kiezen, een pillenbox en een ambulance. Hoe langer je kijkt hoe meer leuks je ziet.

Naast dat ze heel erg leuk zijn, is het ook super om deze gadget cadeau te doen aan iedereen die in de zorg werkt. Je geeft iets functioneels met een vrolijke medische twist maar ook een feelgood-gift met aandacht.

Een waardevolle samenwerking zorgt voor een unieke collectie

Bij MyMitella werken we graag samen met mensen van de (zorg)werkvloer en door de korte lijnen en persoonlijke benadering kunnen we direct inspelen op hun wensen en vragen. Dankzij deze samenwerking zijn de unieke Happy2Care sokken vanaf nu ook te dragen door dames en heren t/m schoenmaat 46,  Is het assortiment uitgebreid met nieuwe kleuren en medische prints en….. Kunnen ook alle verloskundigen, kraamverzorgsters, alle mond en kaak-medewerkers, tandartsen, assistenten genieten van warme zachte en voeten en shinen in de praktijk. Dus lieve leuke zorgtoppers, bedankt voor jullie inbreng!

Happy2Care zorgsokken cadeau voor zorgmedewerkers of maak jij jezelf blij?

Wil jij een vrolijk gevoel krijgen als je naar beneden kijkt? Naar die voeten die je de hele dag al die kilometers dragen en soms best toe zijn aan wat rust? Kies dan je leukste sokken bij MyMitella. Ook voor patiënt / cliënt zijn de vrolijke sokken een eyecatcher die menigmaal voor een leuk compliment zorgt. Of mix en match de paren met elkaar en draag dan aan beide voeten een andere kleur. Hoe gekker hoe leuker.

Verpleegkundige sokken voor echte helden.

Zoek je een cadeau voor alle medewerkers? Geef Happy2Care sokken voor jouw helden in het team of op de afdeling. Neem contact op een vraag naar prijzen en mogelijkheden.

 

9-12-2019 Sindy Spruijt

© 2014 - 2023 MyMitella | sitemap | rss