Vorige Artikel 30 van 71 Volgende

Een cadeau met een glimlach voor zorgmedewerkers

Zo geef je een glimlach cadeau

Ben jij ook op zoek naar een cadeau voor zorgmedewerkers? Kijk voor de vele mogelijkheden eens op onze website. Voor sinterklaas, de kerst, nieuwjaar of De dag van de verpleging & zorg, dit jaar kan je echt met iets unieks aankomen. Als je een geschenk voor je zorgmedewerkers of collega's bij MyMitella koopt, geef je iets wat niet alleen leuk is maar ook functioneel. Niet alleen de cadeaus zorgen voor een glimlach, ook de verpakking is feestelijk. Neem een kijkje een laat je verrassen.

Alarm: We begrijpen het goed als je bij het zien van zoveel toffe cadeaus last krijgt van keuzestress. Laat je hierdoor dan niet van de wijs brengen. Het is een normale reactie en het overkomt onze klanten vaker. Neem in dat geval even rustig de tijd om te oriënteren en als je er niet uit komt, roep dan direct om hulp: Dit kan per telefoon op 0182 78 79 37 of per mail naar info@mymitella.nl

Met als missie "Happy2Care" bieden we professionele hulp. In een kort overleg bespreken we wat je wensen zijn, een kleurstelling, het aantal en het budget. Je wordt direct ontzorgt en ontvangt wat passende voorstellen.

Onze methode is zeer effectief. De keuzestress verandert spoedig in keuzekalmte en zorgeloos neem je de beslissing voor het allerleukste cadeau. Jij blij en dan...…. vooral je collega’s BLIJ. De nazorg wordt gevormd door een leuke verpakking, het opsturen van de producten en de zekerheid van een "cadeau met een glimlach"

tip: Er zijn verschillende geschenken die door het compacte formaat door de brievenbus kunnen en die je dus per post gemakkelijk naar je medewerkers kan versturen. Dat is wel een hele leuke verrassing als je na de dag of nacht-dienst thuis komt!

Ben je verrast door onze Happy2Care-methode & kunnen we jou ontzorgen?

Neem contact op en vraag naar Marco of Sindy

 

© 2014 - 2023 MyMitella | sitemap | rss