Artikel 7 van 74

Relatiegeschenk voor de zorg: verras je team!

December: hét moment voor relatiegeschenken in de zorgsector

Het einde van het jaar komt in zicht. Dat betekent gezellige dagen tijdens Sinterklaas, Kerstmis en Oud & Nieuw, vaak samen met familie en vrienden. Maar voor het zorgpersoneel staat het werk nooit stil. Ook op kerstavond en tijdens nieuwjaarsnacht moeten de verpleegkundigen klaarstaan voor hun patiënten. Daarom verdienen zij natuurlijk een leuk bedankje tijdens de feestdagen.

Wil jij aan jouw team van zorghelden laten zien dat je hun werk waardeert? Verras ze dan met een leuk relatiegeschenk dat ook nog eens te maken heeft met de gedeelde passie voor de zorgsector! Relatiegeschenken voor de zorg hoeven helemaal niet saai te zijn: bij MyMitella kun je kiezen voor allerlei geschenken die je medewerkers vast een glimlach weten te ontlokken. Lees snel verder om erachter te komen voor welke relatiegeschenken je bij ons terecht kunt!

Relatiegeschenken zorg: volop keuze in ons vrolijke assortiment

Bij MyMitella draait het allemaal om happy2Care. En dat betekent dus ook een vrolijke noot in de witte, steriele ziekenhuisgangen! Wij hebben allerlei kleurrijke, praktische geschenken in ons assortiment, waardoor het ziekenhuis net wat minder saai of juist minder eng wordt. Van grappige pennen en kleurige zorghorloges tot scharensetjes met een leuk printje: een verpleegkundige met onze producten op zak tovert zo een glimlach tevoorschijn op het gezicht van de patiënt.

Onze tips voor relatiegeschenken voor zorgpersoneel

De keuze is reuze in onze webshop! We snappen dat dat misschien wat keuzestress oplevert. Daarom verklappen we alvast welke relatiegeschenken het meest populair zijn onder zorgmedewerkers. Als je voor een van deze drie geschenken gaat, weet je zeker dat je een goed figuur slaat tegenover je zorgpersoneel.

Populair relatiegeschenk #1: vrolijke zorg sokken

Als je erop let, zie je opeens overal de kleurrijke zorg sokken van MyMitella. Ze vrolijken de voeten van verpleegkundigen op of geven wat fleur aan de outfit van operatieassistenten. Onze sokken zijn een echte hit onder zorgmedewerkers! Ze zijn dan ook heel geschikt om als relatiegeschenk voor de zorgsector te geven. Iedereen moet toch sokken dragen, dus dan kun je ze maar beter leuk maken, als je het ons vraagt! Bij MyMitella ben je dus aan het juiste adres voor zorg sokken als relatiegeschenk. Je kunt de sokken in grote aantallen bestellen of zelfs laten personaliseren met bijvoorbeeld de bedrijfskleuren. Een uniek bedankje voor je personeel!

Populair relatiegeschenk #2: heuptas voor de zorg

Onze speciale heuptasjes voor de zorg zijn inmiddels een begrip geworden op de werkvloer. Zorgmedewerkers hebben met zo’n handig heuptasje altijd alle spullen die ze nodig hebben bij zich, of dat nou hun telefoon of dect is of hun meetapparatuur. Werkgevers die hun hele team een vrolijke heuptas willen geven, kunnen bij MyMitella terecht voor heuptasjes als relatiegeschenk. Die kun je in grote aantallen bestellen, bedrukken met je eigen logo en zelfs laten inpakken met glitter of confetti!

Populair relatiegeschenk #3: cadeausets in zorgthema

Als je niet kunt kiezen, is een cadeauset als relatiegeschenk de perfecte oplossing. De keuzestress verdwijnt als sneeuw voor de zon, want wij hebben verschillende setjes kant-en-klaar leverbaar. In de cadeausets zitten leuke, bij elkaar passende spulletjes die iedere zorgmedewerker kan waarderen. De geschenken zijn feestelijk verpakt in voile zakjes of vensterdoosjes en kunnen zelfs voorzien worden van feestelijke glitters of confetti. Zo geef je als werkgever pas echt een welverdiende verrassing aan je trouwe, hardwerkende team! Zijn onze kant-en-klaar setjes niet precies wat je zoekt? Twijfel dan niet om ons te bellen of te mailen. Wij denken graag met je mee om een mooi cadeausetje samen te stellen dat perfect aansluit op je wensen en het gegarandeerd goed doet als relatiegeschenk.

Gepersonaliseerde, unieke relatiegeschenken voor de zorgsector

Vaak worden we gebeld met de vraag of we een relatiegeschenk voor de zorg exclusief samen kunnen stellen. En ons antwoord is altijd: ja, natuurlijk! Onze missie is niet voor niets ‘Happy2Care’. We doen niets liever dan zorghelden en onze klanten blij maken. Wil je je logo verwerken in het geschenk? Heb je bepaalde bedrijfskleuren die je terug wilt laten komen? Of wil je een persoonlijke boodschap bij elk geschenk voegen? Dat kan allemaal! Wij bespreken graag met je hoe jij de geschenken voor je ziet en welke mogelijkheden wij daarvoor bieden. Kijk alvast rond in onze shop of neem direct telefonisch of per mail contact met ons op.

Relatiegeschenken zorgsector: bij MyMitella zit je goed

MyMitella maakt de zorgsector vrolijker en kleuriger met leuke spullen die elke zorgmedewerker wel kan gebruiken. Hippe patroontjes, fleurige kleuren en grappige ontwerpen: zo wordt de zorginstelling net een beetje leuker, zowel voor de verpleegkundigen als voor de patiënten. Happy2Care!

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss