Artikel 21 van 74

Sinterklaas cadeautjes in de zorg

Lieve Sint & Piet wat leuk om jullie leverancier te zijn voor Sinterklaas cadeautjes.

Het is ieder jaar een flinke klus om voor iedereen een persoonlijk cadeautje te vinden. De sint en zijn pieten zijn vaak al maanden in de voorbereiding zodat geen schoen vergeten kan worden. Soms bellen ze ons plotseling op omdat ze de volgende dag al op bezoek gaan bij een zorginstelling een verpleeghuis of ziekenhuis. Natuurlijk willen ze dan de leukste zorg-cadeautjes kopen voor de zorgprofessionals.

Een sinterklaas cadeau voor zorgmedewerkers is sinds Piet & Sint MyMitella hebben gevonden een leuk maar eenvoudig klusje geworden. De website staat vol met super originele cadeaus voor bijvoorbeeld alle verpleegkundigen, verzorgenden, artsen en (dokters)assistenten. Direct leverbaar en de combinatiemogelijkheden zijn oneindig.

Met de tools, instrumenten, verpleegkundige horloges, een heuptas/ zorgtas, te gekke medische sokken of een scharenset kan een mooie combinatie gemaakt worden voor een verbluffende verpleegkundige outfit. Kleurrijk, dierenprintjes, pastel, zwart-wit of stijlvol; alle modetrends kunnen gevolgd worden. Sint is er al lang achter dat hij het liefst de zorgcadeaus bij MyMitella koopt. Alles ziet er prachtig uit, de kwaliteit en service zijn super en het wordt feestelijk verpakt.

Tip: Er zijn cadeautjes die gemakkelijk in een schoen passen en een vrolijke medische twist hebben… zelfs als Sint een klein budget heeft.

Op de foto vind je het cadeau-resultaat van een leuke samenwerking tussen de goedheiligman en MyMitella. De zorgmedewerkers van de zorginstelling waar Sint en Piet vannacht de cadeautjes stiekem gaan brengen, worden verrast met een origineel sint-cadeau. Voordat ze aan hun dienst beginnen ontvangen ze een cadeau met WARMTE (Happy2Care zorgsokken) OPSLAG (USB-stick) en wat EXTRA TIJD (zorghorloge)

Maak met elkaar van deze Sinterklaastijd een mooie, warme en gezellige tijd, zeker op de zorgwerkvloer. #aandachtvoorelkaar

Danku Sinterklaasje

#thuiszorg #metliefde #hapy2Care #sinterklaascadeau #verrassing #werkenindezorg #zorg #zorgpersoneel #cadeauset #metliefde #relatiegeschenken #mymitella #decembercadeau #verpleegkundige #verpleegkunde #verpleeghuis #vrolijkesokken #sinterklaas #schoencadeau #verpleegkundigesokken #medischesokken #aandacht #tijdvoorelkaar #sintenpiet #zorg

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss