Vorige Artikel 16 van 73 Volgende

NO Blue Monday - vrolijke sokken voor de afdeling KNO

NO BLUE MONDAY voor deze Happy Customers - vrolijke sokken voor de afdeling KNO

"En ja hoor, iedereen op de polikliniek KNO #Rijnstate is Blue Monday heel vrolijk begonnen en looking awesome met échte KNO sokken"  

Speciaal voor alle zorgprofessionals op KNO-afdeling zoals KNO-artsen, verpleegkundigen, medisch secretaresses en arts-assistenten maakten we deze Happy2Care sokken. Toen er contact opgenomen werd met de vraag of wij wellicht ook zorgsokken hebben voor de afdeling KNO stonden stomtoevallig bij ons de eerste ontwerpen al klaar. Met wat overleg en een aanvulling in de ideeën waren met een aantal weken deze vrolijke sokken klaar om bij ons te vertrekken naar de afdeling KNO. 

Op deze zorgsokken vind je medische prints en tools die precies passend zijn bij deze afdeling: De bovenste luchtweg, oren, neuzen, maar ook medische instrumenten zoals otoscoop en voorhoofdspiegel. Een mooie warme sok die zeker passend zal zijn bij de witte zorg-kleding maar ook heel mooi onder een pak of nette broek.

Wat een leuk idee om op deze BLUE MONDAY alle medewerkers een hart onder de riem te steken. De medewerkers waren blij verrast. NO Blue Monday voor deze afdeling in 2021

Bedrijfssokken zijn een originele manier om van jouw medewerkers "helden op sokken" te maken.

De Happy2Care sokken kunnen we maken voor iedere specialisatie of bedrijfstak. Je kunt kiezen voor een logo op één van de bestaande sokken maar het is ook mogelijk een een sok te laten maken naar eigen ontwerp. Wil jij een andere kleur op de boord en de teen van de sok of wil je misschien miss-match sokken? Aan allebei de voeten een andere sok en toch passend bij elkaar? In samenwerking maken we de allermooiste sokken in jullie kleuren, jullie print en onze gezamenlijke fantasie. Er zijn zeer veel mogelijkheden waarmee wij voor jullie de perfecte, vrolijke bedrijfssokken kunnen maken.

Krijg je al een idee hoe jullie ideale sok eruit gaat zien? Dan ben je vast klaar voor een feet-good moment. 

Neem een kijkje bij de mogelijkheden op de website of neem contact met ons op: info@mymitella.nl

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss