Artikel 13 van 19

Cadeau voor een man in de zorg- 10 tips

Leuke cadeau tips voor een man die in de zorg werkt

Een veel gehoorde vraag..…. wat koop je nou voor een man? Voor alle mannen is het moeilijk om een geschikt cadeau te vinden. Voor kerst, behalen diploma, promotie, sinterklaas of cadeau voor een jarige man maar DUS NIET voor een man die in de zorg werkt. Je zoektocht naar een leuk mannencadeau met een zorg thema eindigt hier. Want voor een arts, verpleegkundige, operatieassistent, tandarts of andere mannelijke zorgtopper zijn er zo veel leuke cadeaus te verzinnen. Verrassend, stoer en allemaal met een zorgtwist.

Hieronder geven we heel veel leuke cadeautips waar mannen in de zorg blij van worden. Doe inspiratie op want hier delen we de leukste mannen-cadeautips:

1. Voor een held op sokken

Weg met alleen maar witte broeken en pakken; geef hem sokken waar hij vrolijk van wordt. (en de patiënten om hem heen) Happy2Care zorgsokken met pillen en stethoscopen of scrubs, doktersjassen, pillen en een EHBO-tas op je teen. Voor de trendy man zijn verpleegkundige sokken een hippe musthave.
 

 

2. Stoer & bij de tijd

Als je in de zorg werkt wordt er tijdens de gehele dienst van je verwacht dat je de tijd bij je hebt. Mannen willen graag een stoer en functioneel uurwerk. Het uurwerk dient ook te zijn voorzien van een seconde wijzer om de hartslag – pols van de patiënt te checken. Dit stoere model haak je gemakkelijk aan de broekriem.

 

3. Manchetknopen met stijl
Een stijlvol geschenk wat door mannen zeker zal worden gewaardeerd zijn mooie manchetknopen. Ze zijn er voor artsen, met anatomie modellen en deze met een afbeelding van de thorax- de ribbenkast. Ze zullen voor bijzondere reacties zorgen, zowel bij het geven als bij het dragen van dit mooie cadeau.

4. Rollend hulpje
Deze jojo-zipper is een veelgebruikte zorg- tool voor sleutel of ID-card. Hij is stevig,  rolt eenvoudig in en uit en heeft een handige bevestiging met een musketonhaak. Hier heeft hij lekker lang plezier van.

 

5. Kiss of life
Met deze sleutelhanger heb je altijd een tool in de buurt als reanimatie noodzakelijk is. Het beademingsdoekje dat in dit kleine pakje zit vormt een barrière tussen slachtoffer en hulpverlener. Een cadeau voor nood situatie.
6 Opslag in de zorg
Wie in de zorg werkt kan natuurlijk wel wat opslag gebruiken. Deze knappe versie heeft een capaciteit van 16 GB en slaat met gemak vele bestanden op. De USB-stick in de vorm van een injectiespuit wordt  verpakt in een stijlvol doosje. Geef jij graag wat opslag? “jouw” man in de zorg ziet er vast de humor van in.

 

7. Boekje grappige uitspraken in de zorg
De zorg heeft naast alle bezuinigingen en regellast ook zo veel waanzinnig leuke kanten. In dit boekje zijn leuke, grappige en waargebeurde uitspraken verzameld van personeel en patiënt in de zorg. Dit boekje zorgt voor een glimlach bij het ontvangen en het lezen.
8. EHBO-set
Een ongeluk zit in een klein hoekje. Vallen of stoten, een steek of bijt van een dier, een snijwond een schaafwond een kneuzing …... er wordt een beroep gedaan op onze pleister, stelp, verbind en kom-in-actie-techniek. Voor mannen is deze stoere EHBO-set voor thuis of onderweg.

 

9. Scharenset
Geknipt voor de zorg, is dit scharenset. Een scharen (en klem) set wordt in de dagelijkse zorgpraktijk veelvuldig gebruikt. Ze zijn uitermate duurzaam en scherp. De cadeautip die we hier delen is een vrolijke vurige rode versie. Deze raakt hij door de kleur niet zo snel kwijt tussen alle gewone versies. Het 3-set bestaat uit een kocher, een verpleegkundige schaar en een verbandschaar.
10. Cadeau set zorgman
Kan je niet kiezen uit alle leuke producten? Dan geef je gewoon één van de toffe samengestelde sets voor mannen. Deze heeft een combinatie van een scharenset voor de zorg, een handige pennenclip en een kiss of life. Natuurlijk worden de cadeausets mooi ingepakt.

 

Ondanks dat het assortiment met gadgets en verpleegkundige tools voor dames groter is, heeft MyMitella juist voor alle mannen de allerleukste cadeautjes in het assortiment. Dus mannen in de zorg, artsen, medisch studenten, zojuist geslaagden, verplegers, coassistenten, operatie assistenten, ambulanceverpleegkundigen en alle andere mannelijke zorgtoppers... Jullie zullen zeker verrast worden dit jaar. Een stoer zorghorloge, warme sokken of een scharenset met kocher- arterieklem en verpleegkundige schaar, cadeausets speciaal voor mannen in de zorg……

We hebben uit de collectie slechts een selectie gemaakt met tips als je een cadeau wil kopen voor een man die werkzaam is in de zorg. Laat je inspireren en zet ze in het zonnetje die mannelijke zorgtoppers!

Heb je toch niet gevonden waar je naar op zoek was? We hebben nog heel veel andere producten die geschikt zijn als cadeau van mannen. Kijk HIER voor alle andere mogelijkheden te bekijken en om rond te snuffelen tussen alle cadeaus en outfit-tips. Als je speciaal voor iets aan het zoeken bent mag je ook altijd contact opnemen met ons. We helpen je graag persoonlijk verder.

Ode en Hoera voor de mannen in de zorg!

 

Sindy Spruijt 10-12-2019

 

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss