Artikel 4 van 74

MyMitella & 100%leuk

MyMitella & producten van 100%leuk

MyMitella heeft een uniek assortiment. Met als missie "Happy2Care"bedenken, ontwikkelen en leveren we hulpmiddelen, tools en cadeaus voor de zorg. Onze producten zijn gemaakt om blij van te worden en het werken in de zorg nóg leuker te maken.

Wil jij een cadeau geven aan een zorgtopper of voor je hele team, dan wil je dat dit cadeau een boodschap over brengt zoals:

  • Dankjewel voor je liefdevolle zorg
  • Je bent geweldig – dank voor je inzet
  • De zorg is blij met een kanjer als jij!
  • Jouw inzet wordt gewaardeerd
  • Zorg nu maar even goed voor jezelf

Voor relatiegeschenken in de zorg of zorg-kerstpakketten vinden we het daarom leuk om cadeaus samen te stellen met zowel functionele tools & accessoires als producten waarmee je in je drukke zorg-leven even tijd maakt voor jezelf. Een momentje van rust in het drukke leven van een zorgprofessional.

Een Nederlands merk met een leuk verhaal

Veel van de producten die hebben worden uniek voor MyMitella ontwikkeld, ontworpen of gemaakt maar we combineren ons assortiment ook graag met andere blij-maak-merken. Het merk 100%leuk hebben we sinds kort toegevoegd aan onze collectie en sluit prachtig aan bij onze Happy2Care missie. Ontdek hier alle producten en sets
 

100%leuk gaat voor aandacht en kwaliteit

Aandacht voor elkaar maakt alles mooier en dat is precies waar 100%LEUK voor staat. Bij 100% LEUK gaat het niet alleen om het geven van cadeaus, maar staat aandacht voor elkaar voorop. Een compliment geven, een hart onder de riem steken of een blijk van waardering. Oprechte aandacht en waardering op belangrijke en onverwachte momenten maken bij iedereen indruk. De producten van 100%leuk zijn van hoge kwaliteit en zijn met zorg gemaakt. Qua uitstraling zijn ze merk-herkenbaar en het zijn echte blij-makers. Voor de verzorgende artikelen geldt dat ze gebruikt kunnen worden voor alle huidtypen en met de heerlijke geur kan je je even zorgeloos onderdompelen in luxe. Dat hebben de zorgprofessionals volledig verdiend!

Maatschappelijk betrokken

Voor het assembleren en inpakken van de producten werkt 100%leuk samen met Sterk@werk. Sterk@werk heeft als doel om mensen met een beperking of een afstand tot de arbeidsmarkt meer mogelijkheden te bieden om zich verder te ontwikkelen en nieuwe vaardigheden aan te leren. Ze knopen zepen, vullen flessen, blikken in en maken pakketjes die uiteindelijk de mooiste geschenken worden. Zo wordt een cadeautje dubbel-leuk!

100% de leukste  cadeaus kiezen

Het is niet gek dat deze producten zo populair zijn want ze geven een blij gevoel. De producten van 100%leuk zijn echte feel-good geschenken. Zowel bij het geven als bij het ontvangen. Juist daarom is de keuze voor 100%leuk producten een mooie toevoeging aan het assortiment van MyMitella en combineren we voor jou de mooiste en de leukste zorg geschenken, kerstgeschenken en relatiegeschenken voor de zorgsector.

Neem een kijkje. Heb je een vraag of kom je er niet uit? We helpen je graag verder.

 

 

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss