Vorige Artikel 1 van 71 Volgende

4x: het leukste bedankje voor een collega in de zorg

Werk je in de zorg, dan weet je als geen ander dat jouw collega’s fungeren als steunpilaar. Zij zijn degenen met wie je jouw avonturen deelt. En op wie je kunt bouwen op dagen dat het even tegenzit. Hoog tijd om jouw dankbaarheid te tonen! Hoe? In de vorm van een tof artikel van MyMitella natuurlijk. Wij hebben de grappigste, origineelste en vrolijkste producten. Laat je inspireren door onderstaande ideeën en vind het ultieme bedankje voor je collega in de zorg.  

1. Zorgheld op sokken

Je collega is een held op sokken. Niet in de figuurlijke zin natuurlijk. Maar wel als we het hebben over de letterlijke betekenis. Hoe leuk is het als die sokken net even wat vrolijker en origineler zouden zijn? Daarmee bedoelen we: niet gewoon wit of zwart, maar rijk aan kleuren en volledig in thema. Bij MyMitella koop je dé sokken voor de zorgmedewerker. Een stethoscoop op je enkel? Een doktersjas op je wreef? Of een pleister op je grote teen? Het kan allemaal.

2. Sleutelhanger: je passie voor zorg altijd bij je

Iedereen weet: een baan in de zorg neem je mee naar huis. Want de liefde voor patiënten blijft. Waar je ook bent. Een sleutelhanger in zorgthema is daarom een superleuk bedankje voor jouw collega in de zorg. Of hij/zij nu de fiets van het slot haalt, in de auto zit of de voordeur opendraait: zo’n sleutelhanger herinnert je collega altijd en overal aan de trots die hij/zij ervaart bij het zorgberoep.

3. Een sieraad: draag je beroep met trots

Heeft jouw collega de neiging zichzelf weg te cijferen voor zijn/haar patiënten? Dan is een mooi sieraad misschien het geschenk dat je zoekt. Met een vleugje goud en/of zilver op het lichaam straalt je collega als nooit tevoren. En zoals je al kunt raden: ook onze sieraden zijn volledig in zorgthema. Een ambulancespeldje op de borst, een stethoscoop in de oren of een zusterskapje om de nek. De sieraden van MyMitella draag je met stijl én trots.

4. Een boek om te ontspannen

Als zorgmedewerker zet je heel wat stappen op een dag. Dat je bij thuiskomst neerploft op de bank en daar voorlopig niet vanaf komt, dat is dan ook terecht. Een leuk boek om je hoofd leeg te maken is dan een welkome toevoeging. Bij MyMitella koop je boeken waarin grappige uitspraken en waargebeurde situaties in de zorg te lezen zijn. Hét cadeau dat een lach op het gezicht van je collega tovert.

Bedankje collega zorg: ideale cadeau gevonden?

Heb jij het ideale bedankje voor je collega in de zorg gevonden? Of is een extra dosis inspiratie wel welkom? Op onze cadeaupagina stuit je op tal van andere producten. Snuffel dus gerust eens rond. Er zit vast een artikel tussen waarmee je je collega verblijdt. En een goede tip voor als je geen keuze kunt maken: MyMitella verkoopt ook cadeaubonnen. Hiermee laat je jouw dierbare collega zelf het artikel kiezen dat bij hem/haar past. 

© 2014 - 2023 MyMitella | sitemap | rss