MENU

MITELLA EN ARM SLING VOOR JONGENS EN MEISJES
Als de eerste schrik na een flinke val voorbij is, blijft de pijn en het ongemak van een gebroken arm - pols of letsel aan je schouder over. Maak de weken van je herstel zo aangenaam mogelijk en gun jezelf het comfort (en het plezier) van een MITELLA of ARMSLING van MY MITELLA. Hij zorgt voor een stijlvolle ondersteuning van je gebroken arm - gipsarm - gebroken pols of pijnlijke schouder.  Zelfs immobilisatie van de schouder is mogelijk. Uniek is het leuke zakje en hij is verkrijgbaar in verschillende maten waardoor het comfort optimaal en op maat is.

ARMSLING : Voor iedereen die kiest voor comfort en functionaliteit. De armsling beschermt en ondersteunt de arm schouder volledig. Met de fixatieband kan de sling eenvoudig worden gefixeerd aan het lichaam. Hierdoor geniet de arm en schouder van optimale rust. Met het handige zakje in leuke designs, ontbreekt ook de Happy-Healing! niet.
MY MITELLA : Een hippe, leuke, toffe en mooie mitella, verkrijgbaar voor kinderen en volwassenen en doet er alles aan jouw leed draaglijk te maken. TRENDY, VROLIJK , JEANS  jij kan herstellen met plezier.

© 2014 - 2018 MY MITELLA | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel