Vorige Artikel 49 van 71 Volgende

Foto-shoot MyMitella

Gisteren hadden we de prachtige natuur van de Veluwe als achtergrond voor een fotoshoot. Foto’s van de collectie MyMitella armslings die binnenkort te zien zijn op de website, in de nieuwe folder, de gebruiksaanwijzing en op de social-media kanalen.

Voor deze shoot hebben we gewerkt met de modellen Jasmijn, Danique, Maxime, Brenda & Maurits. Met als voorbereiding een heerlijke boswandeling en een gezonde blos op de wangen was iedereen ready for action.


De temperatuur was aangenaam en de zon scheen zacht op de herfstkleuren van het landschap. Dat is genieten en werken tegelijk. Relaxed en profi werden de locaties uitgezocht en met een flinke dosis energie en creativiteit gingen alle poses vloeiend in elkaar over. Het resultaat straalt onze missie “Happy Healing” zeker uit. Check… missie geslaagd

Onze armslings zijn uniek. Ze bieden kwaliteit, comfort en een glimlach. Het mooiste compliment kwam aan het einde van de shoot, toen het jongste model Jasmijn vroeg: “Mag ik hem aanhouden? Hij zit zo lekker” ..... Je zou bijna vergeten dat het om een hulpmiddel gaat.

   
Sindy Spruijt 23-10-2018

© 2014 - 2023 MyMitella | sitemap | rss