NAVIGATIE

EEN MY- MITELLA OF ARMSLING DE JUISTE ONDERSTEUNING & IMMOBILISATIE MAAR OOK EEN VROLIJKE VERSCHIJNING!

ARMSLING : Als je een armsling wil kopen die zowel functioneel als zeer comfortabel is kan je ook nog kiezen voor één van de leuke designs. De armsling beschermt en ondersteunt de arm schouder volledig. Uniek! is het handig zakje in leuk design voor Happy-Healing! De armsling is verkrijgbaar in 4 maten voor volwassenen & 2 kindermaten.
MYMITELLA : Een hippe, toffe, leuke, vrolijke en kleurrijke mitella. Waarom saai als het ook zoveel leuker kan? De My-Mitella is verkrijgbaar voor KINDEREN VOLWASSENEN  en doet er alles aan om jouw leed draaglijk te maken. TRENDY, HAPPY, JEANS OF BUSINESS met iedere gelegenheid kan je stijlvol voor de dag komen!

Een ARM SLING van MYMITELLA is een comfortabele sling die zorgt voor een uitstekende ondersteuning van je onderarm en schouder. Ideaal voor breuken of  blessures aan pols, arm, schouder en zeker ook een sleutelbeen breuk of blessure. Mede dankzij de speciale fixatieband, die via uw rug naar uw schouder loopt, wordt zowel de arm als uw nek maximaal ontlast. Dit resulteert in meer draaggemak - verlichting van de pijn, en een snellere genezing dan bij de doorsnee mitella of armsling. De Arm sling is ook zeer geschikt voor het stabiliseren van de schouder. Hiervoor gebruikt u de meegeleverde band, die de Arm sling vast tegen het lichaam zet. Ook voor kinderen is  deze Arm Sling zeer geschikt omdat de arm met de extra band gefixeerd kan worden waardoor de arm en schouder niet alleen overdag maar zeker ook 's nachts stabiel gehouden wordt. Voor kinderen die veel pijn hebben ook nog deze bijzondere IMMOBILISATIE.

© 2014 - 2017 MY MITELLA | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel