Inspiratieblog

Vorige Artikel 8 van 72 Volgende

De leukste tandarts cadeautjes die je kunt geven als bedankje voor een mondzorgheld

Cadeau nodig voor een tandarts?

Bijna niemand vindt het leuk om naar de tandarts of mondhygiënist te gaan. Ook de kaakchirurg en orthodontist zien niet vaak een brede glimlach. De meeste mensen kijken ertegenop om een bezoekje te brengen aan de tandartspraktijk of de kaakafdeling. Behalve de mondzorgprofessionals zelf, natuurlijk! Die verdienen het ook wel eens om in de spotlight te staan, want ze doen belangrijk werk. Een cadeautje, geschenk of bedankje is dus wel op zijn plaats.

Verras een tandarts of andere mondzorgprofessional

Misschien ben je groot fan van je eigen tandarts, heb je een tandtechnicus in je familie, ben je vrienden met een preventieassistent of ben je zelf mondzorgprofessional en heb je dus veel tandzorgcollega’s om je heen. In ieder geval is het altijd leuk om een tandarts of andere mondzorgheld in je kennissenkring te verrassen met een cadeautje met een knipoog naar hun vakgebied. We weten zeker dat hij of zij zo’n presentje kan waarderen!

Heb je bijvoorbeeld een tijdje bij de orthodontist gelopen en mag je beugel er eindelijk uit? Dan zal je orthodontist het zeker kunnen waarderen als je hem of haar ervoor bedankt dat je nu mooie, rechte tanden hebt.

Kom je regelmatig bij je vaste mondhygiënist en voel je je daarna altijd weer lekker fris? Een schoon gebit is een groot goed, dus zet je mondhygiënist eens in het zonnetje met een vrolijk presentje. Daarmee tover je zo een glimlach op zijn of haar gezicht.

Gaat een collega-tandarts met pensioen? Geef hem of haar een leuk afscheidscadeau dat tegelijkertijd een mooie herinnering is aan zijn of haar carrière in de tandartspraktijk.

Of is er gewoon een mondzorgheld in je omgeving of vriendenkring jarig? Dan weet je meteen wat voor cadeautjes bij hem of haar passen: die met een tandenthema, natuurlijk. 

Onze tips voor cadeaus voor tandartsen

Er zijn genoeg gelegenheden waarbij een cadeautje voor een tandarts op zijn plaats is. Bij MyMitella vind je een ruim aanbod van leuke cadeautjes in tandartsthema. Van zorgsokken tot sleutelhangers: er zit sowieso iets bij dat in de smaak valt voor jouw tandzorgheld! Hieronder geven we tips voor de leukste cadeaus voor tandartsen.

  

Zorgsokken met tandzorg patroon

Met stip de topper in onze webshop: onze Happy2Care zorgsokken. Deze kleurrijke sokken vrolijken elke outfit op. Tandartspraktijken en kaakafdelingen zien er vaak een beetje saai en steriel uit, maar deze sokken brengen daar verandering in. Ze geven flair aan de voeten van iedereen die ze draagt. Bekijk hier alle tandarts sokken in ons assortiment.

Manchetknopen of speldje

Voor officiële gelegenheden zijn speelse manchetknopen of speldjes dé manier om de passie voor het vak toch uit te dragen. Je vindt bij ons bijvoorbeeld een leuk goudkleurig tandarts speldje dat een kies en een spiegeltje uitbeeldt. Voor de mannen heeft MyMitella subtiele manchetknopen met tandartstools in het assortiment, maar ook manchetknopen met tandenborsteltjes die wat meer in het oog springen.

 

Vrolijke lustas

Met een hippe tas kan iedere tandarts pronken met zijn of haar vak. Deze tassen zijn niet alleen leuk om te zien, maar ook erg handig in gebruik. Er past met gemak een 9,7 inch laptop in. MyMitella heeft lustassen met drie verschillende patroontjes in het assortiment zitten: een zwarte tas met kiezen, een blauwe tas met onder andere het woord Dentistry erop en een lichtblauwe tas met tandpatroon. Welke denk je dat jouw mondzorgheld het leukste vindt?

Meer ideeën voor tandarts cadeaus

Bekijk hier al onze tandarts cadeaus! Wil je meer ideeën opdoen? Scroll dan eens door ons volledige assortiment aan zorg cadeaus heen. MyMitella is er voor iedere zorgheld.

Laat je cadeau door MyMitella inpakken

Heb je een leuk cadeau weten te vinden voor een tandarts, mondhygiënist, kaakchirurg of een andere professional met een passie voor tand- en mondzorg? Dan pakken we ‘m graag voor je in. Een cadeau is immers pas echt een cadeau als het feestelijk verpakt is. Het leukste van een presentje krijgen is misschien wel het uitpakken ervan!

Je kunt het ingepakte cadeau bij jou laten bezorgen, zodat je het persoonlijk kan overhandigen. Maar je kunt het pakje ook laten bezorgen bij de mondzorgheld zelf, bijvoorbeeld thuis of in de praktijk. Geef een vrolijke, grappige, lieve of aardige boodschap door en wij zorgen ervoor dat die terecht komt bij de ontvanger. Veel geefplezier!

© 2014 - 2023 MyMitella | sitemap | rss