Artikel 10 van 74

Even voorstellen - Zustermaaike

Hoi allemaal!

Leuk dat jullie mijn ‘voorstel-pagina’ hebben aangeklikt. Mijn naam is Maaike van Sasse van IJsselt. Momenteel 26 jaar, senior verpleegkundige in het Erasmus MC op de kliniek Hoofd Hals, afgestudeerd Verplegingswetenschapper, actieve instagrammer @maaikevansasse en blogger zustermaaike.com

Mijn werkzaamheden op de afdeling bestaan uit patiënten coördinatie waarbij ik sondes in mag brengen, infusen mag prikken, bloed mag afnemen, medicatie mag uitdelen, in de visites het verpleegkundig verslag mag uitbrengen en nog veel meer handelingen. Hiernaast werk ik vaak in de dagdiensten als oudste van dienst waarbij ik de coördinatie heb over de afdeling. Ik houd in de gaten hoe andere collega’s lopen, wie hulp nodig heeft en heb een overzicht op de bedden.

Als ik in de dagdienst geen oudste van dienst ben, dan sta ik meestal op het canuleteam. Dit is het consulten team van de afdeling die gaat over de tracheacanules in huis. Ik werk onregelmatig, heel veel samen met mijn lieve collega’s en heb dus een heel dynamisch beroep!

In mijn werk heb ik vaak een stuwband nodig, scharen, een etui, leuke medische sokken of andere verpleegkundige gadgets. Ik ben helemaal fan van MyMitella. De producten die verkocht worden door hen zijn altijd leuk, hebben toffe printjes, zijn van goede kwaliteit én passen bij de laatste trends. Ik ben fan zoals je kunt lezen.

Toen ze van MyMitella mij vroegen of af en toe een blog wil schrijven, kon ik niet anders dan ‘Ja’ zeggen! Veel leesplezier. 

groetjes,

Maaike

Klik hier voor  Maaikes nieuwste blog Wat neem jij allemaal mee als je werkt.

Hier vind je het "BINGO-blog" van Maaike over drukke diensten en teambuilding.

 

29-3-2021 Maaike van Sasse.  Lees alle mooie verhalen van Maaike op zustermaaike.com

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss