Vorige Artikel 3 van 71 Volgende

Even voorstellen - LiefsLisanne

Hi! Wat leuk dat ik me aan je mag voorstellen!

Ik ben Lisanne, verloskundige in opleiding en ik studeer aan de Verloskunde Academie in Groningen. Ik ben enorm gepassioneerd over geboorte, nieuw leven en de weg daar naartoe.

Ik ben na een intensief maar ongelooflijk leuk studiekeuze traject erachter gekomen dat ik niet in de sportwereld aan de slag wilde waar ik, in eerste instantie, wel voor ben opgeleid. De passie voor geboortezorg zat eigenlijk altijd al in mij maar ben ik toen ik 18 was pas echt gaan ontdekken. Vlak voor ik ging studeren was ik opzoek naar ervaringen en verhalen van verloskundestudenten. Ik wilde graag weten hoe zij de opleiding beleefden en wat ze zoal meemaakten. Ik heb een tijdje gezocht maar ik vond maar weinig.

Al snel begon er iets in mij te kriebelen, en dacht ik; dan begin ik toch zelf een blog. Een plek waar ik mijn verhalen, struggels, dagelijkse bezigheden en ervaringen met anderen kan delen. Een soort dagboek voor mezelf en een kijkje in een bijzondere wereld voor anderen.

En nu lees je mijn verhaal hier! Al een tijdje onderweg op de opleiding en helemaal op mijn plek. Ik heb echt een hart vol liefde voor geboorte. Ik deel met veel passie mijn verhalen, ervaringen en tips op mijn blog.

Ik heb ook een toffe blog voor MyMitalla mogen schrijven. Deze lees je HIER:

Wat mij zo aanspreekt in de Verloskunde is dat dit het enige medische beroep is waar we in de basis uitgaan van de fysiologie. Dat ik medische zorg kan verlenen en een band op kan bouwen met de cliënt vind ik, als zorgend “mensen mens”, een fantastische combinatie.Ik vind het heel bijzonder dat ik vrouwen mag gaan zien in de puurste maar bovenal meest krachtige vorm. Wat ik ook erg fijn vind is dat ik als toekomstig verloskundige voor mensen kan zorgen en ze kan ondersteunen in de mooiste maar misschien ook minder mooie of moeilijke momenten. En uiteraard is het heel speciaal dat ik getuige mag zijn uit zo’n bijzonder moment in iemands leven en dat ik naast een klein wondertje, ook ouders geboren mag zien worden.

LiefsLisanne

Lijkt het je nu leuk om meer van mij te zien of te lezen? Neem dan een kijkje op mijn Instagram @LiefsLisanne of ga naar mijn website

© 2014 - 2023 MyMitella | sitemap | rss