Vorige Artikel 2 van 8 Volgende

Slinger - vlaggenlijn - Zorgtopper Geslaagd - LET OP !! zie onderstaande opmerking

Artikelnummer: FE-006
€ 8,95 € 4,95 (inclusief btw)

 

Na het behalen van een zorg-diploma of het afronden van een medische studie is  het tijd voor een feestje!

LET OP !! Helaas zijn bij de productie van de vlaggenlijn de letters van de  zwarte vlaggetjes "gespikkeld" met zwarte inkt. De letters zijn nog wel uitstekend "leesbaar". Bij 2 plaatjes zijn in lichte vorm pixels te zien, maar ook uitstekend herkenbaar.

Ken je iemand die pas geslaagd is voor zijn of haar opleiding in de zorg? Wat leuk! Het voltooien van een opleiding is een mooie prestatie. Of je nou slaagt voor een verpleegkundigen opleiding, afstudeert als arts of een ander diploma behaalt in de zorgsector: slagen verdient een feestje. Net geslaagde zorgprofessionals zullen heel blij zijn met hun diploma. Terecht natuurlijk. Maak er voor hem of haar daarom een feestje van met deze unieke vlaggenlijn. 

Deze grote vlaggenlijn geeft ieder huis, iedere kamer , kantine of werkplek een feestelijke sfeer voor de pas geslaagde zorgtopper. De papieren vlaggen van deze feest-lijn hebben een maat van 20 x 15 cm per stuk waardoor deze slinger kamerbreed opgehangen kan worden. Een echte eyecatcher met de tekst "zorgtopper geslaagd" en 4 medische pictogrammen. Speciaal voor alle geslaagden in de zorgsector.

  • Afmetingen per letter of pictogram: circa 20 x 15 cm
  • Lengte lijn:  variabel tussen 5 & 10 meter
  • Verkrijgbaar in 2 versies (verpleegkundige en zorgtopper)

Tip: gebruik hem samen met bijvoorbeeld ballonnen of cupcake-decoraties voor een feestelijk versierde tafel. Samen met de andere feestartikelen maak je een uniek feestje in zorg-stijl.

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss