Vorige Artikel 1 van 97 Volgende

Care Compliments - Zorg cadeauset Pink

€ 49,95 (inclusief btw)
Niet op voorraad

Een uniek geschenkpakket om een zorgprofessional eens flink in het zonnetje te zetten.

Dit cadeau bestaat uit 6 unieke producten waarmee je werken in de zorg nóg leuker kan maken. Stuk voor stuk wannahaves met een zorgtwist. Een topcadeau voor medisch student, verpleegkundige, verzorgende, arts, doktersassistent en alle andere zorgkanjers.

 

Inhoud pakket Compliments for care :

Dubbelwandige - thermosfles zorgsymbolen:
Met deze vrolijke fles met medische symbolen ga jij natuurlijk helemaal de blitz maken. Neem hem mee naar je werk, naar je zorgopleiding of de (sport)school.  Hij straalt jouw liefde voor je vak uit maar herinnert je er ook aan om voldoende te drinken! Inhoud: 500 ml - De fles houdt je drankje urenlang warm of koud.

Zorghorloge:
Dit vrolijke klokje heeft een clip als bevestiging. Zo klem je deze aan je uniform of zakje zonder dat deze beschadigd wordt door een stekertje. De flexibele silicone behuizing is eenvoudig te reinigen en kan tegen een stootje.

Pennenclip:
Ken je dat? Moet je even bukken en dan vallen alle pennen, scharen en een pupillenlampje op de grond. Met deze clip bevestig je eenvoudig 3 pennen, potloden of een schaar aan je zorgjasje of zakje. Zo heb je altijd een pen op zak. 

Linnen zorgtas met medische symbolen:
De linnen lustas in jeanslook is je bestie om mee te nemen naar je werk, stage of medische opleiding. Afmeting: 37 x 41 cm.

Verpleegkundige schaar:
Een verpleegkundige schaar komt bijna iedere dienst wel van pas. Hij is scherp, ligt fijn in de hand en knipt goed ... ook bij intensief gebruik.

Verbandschaar:
Een stevige en scherpe schaar voor het knippen van verband en tape. De afgeronde bladen zorgen er voor dat je ook veilig kunt knippen onder het verband.

Cadeaubox:
Het Care Compliments pakket wordt geleverd in een stevige en bijpassende  cadeaubox van recycled materiaal. Die wil je vast nog lang bewaren!

Een cadeau voor de hele zorgafdeling? of het hele zorgteam?
We kunnen de prachtige unieke geschenken ook leveren in grote aantallen. Geef op tijd je bestelling door en wij voorzien jullie graag van dit originele kerstgeschenk of eindejaars-cadeau.

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss