per pagina
Sorteer op
    1 - 80 van 152 resultaten
  • 1
  • 2

De cadeautjes van MyMitella zijn zeer populair onder het zorgpersoneel - cadeautje collega's in de zorg

Als je afscheid neemt van je werkplek omdat je naar een andere afdeling gaat. Als je een nieuwe baan hebt en je collega's in de zorg wil bedanken. Als je stage hebt gelopen en je wil laten weten hoeveel je hebt geleerd. Als je met het team iets te vieren hebt . Als je blij bent met de zorg die geboden is. Dit zijn een aantal moment waarbij je op zoek bent naar kleine geschenken die uitdrukking geven aan wat jij zeggen wil.

MyMitella heeft heel veel cadeautjes waarmee je een zorgprofessional kan verrassen! Op deze pagina verzamelen we de leukste cadeautjes die je voor minder dan EUR 5 kan aanschaffen op onze site. Doe inspiratie op en laat je verrassen.

Op de hele site van MyMitella vind je cadeautjes welke zeer goed van kwaliteit zijn voor een voordelige prijs. Zo kan je met ieder budget jouw favoriete zorgkanjer (of jezelf) in het zonnetje zetten. Op deze pagina vind je slecht een kleine selectie van de artikelen. Op de desbetreffende pagina's vind je het gehele assortiment.

Met de tools, instrumenten, verpleegkundige horloges, een heuptas/ zorgtas, te gekke medische sokken of een scharenset kan een mooie combinatie gemaakt worden voor een verbluffende verpleegkundige outfit. Kleurrijk, dierenprintjes, pastel, zwart-wit of stijlvol; alle modetrends kunnen gevolgd worden. Is sinterklaas in het land en mogen er op de afdeling schoenen worden gezet? Sint is er al lang achter dat hij het liefst de zorgcadeaus bij MyMitella koopt. Alles ziet er prachtig uit, de kwaliteit en service zijn super en het wordt feestelijk verpakt.

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss