Kind en volwassen maten

Vorige Artikel 3 van 11 Volgende

Arm zwemhoes & douchehoes voor gips/verband - Happy2Splash

€ 29,95 (inclusief btw)

Veiligheid en comfort met de Happy2Splash zwemhoes voor gips en verband

Heb je een hoes nodig om je gipse arm te beschermen? Geniet van alle wateractiviteiten zoals zwemmen, douchen en badderen met deze Happy2Splash zwemhoes. Het gips of verband blijft onder deze beschermhoes 100 % droog omdat het siliconen materiaal waterproof aansluit om de arm of het been.

Uniek vacuümpomp systeem 100% waterproof

Door het vacuümsysteem van bijgeleverd pompje sluit je de zwemhoes luchtdicht af waardoor het zwemmen comfortabel voelt. Breng eerst de zwemhoes aan over het gips of het verband. Breng daarna het pompje tussen de huid en de hoes. Pomp de lucht uit de zwemhoes waardoor deze vacuüm om het been of de arm trekt. Dit is direct een goede controle of de beschermhoes mooi luchtdicht afsluit.

 

  • GEBRUIK MINIMAAL 2 VINGERS PER HAND OM DE HOES AAN TE BRENGEN. ZET GEEN NAGELS IN DE HOES MET HET OPREKKEN. SCHEUREN AAN DE RAND/OPENING VAN DE HOES WORDEN NIET VERGOED DOOR ONJUIST GEBRUIK !

Geschikt voor jeugd & volwassenen ! Kies je zwemhoes in de juiste maat

Sterk & meerdere malen te gebruiken - garantieperiode

Deze zwemhoes is zéér sterk en kan meerdere keren gebruikt worden. Bij zorgvuldig gebruik gaat de gipshoes minimaal 3 weken mee. Garantieperiode: 3 weken vanaf de aankoopdatum. (uitgezonderd zijn gaatjes en scheuren door onzorgvuldig gebruik) De beschermhoes is een fijn hulpmiddel om ondanks gips of verband toch te kunnen genieten van wateractiviteiten. Het is belangrijk er zeer zorgvuldig mee om te gaan zodat er de minste kans is op beschadiging. Lees hiervoor de gebruiksaanwijzing zorgvuldig door. 

© 2014 - 2023 MyMitella | sitemap | rss