Sorteer op

Hoi lenzendrager. Heb je genoeg van saaie lenzendoosjes en wil je lenzendoosjes kopen die stijlvol, zoet, fruitig of grappig zijn? Neem dan zeker een kijkje op deze pagina want alle lenzedoosjes zijn verre van saai en ze vallen lekker op in je tas. De o-zo-handige lenzendoosjes bevatten onder andere een spiegeltje een doosje voor linkerlens en een doosje voor je rechterlens en nog wat kleine tools voor het inbrengen van de lens. De meeste lenzendragers gebruiken voor het inbrengen/ aanbrengen van zijn of haar lenzen overigens geen tool maar gewoon de wijsvinger. Heb je je ogen laten vallen op één van deze hippe lenzendoosjes dan kan je je lenzen veilig bewaren. Het kleine flesje dat ook in de doosjes zit is te gebruiken om een klein beetje lenzenvloeistof  mee te nemen. Superhandig voor een weekendje weg, een ongelukje of voor een onverwachtse logeerpartij.

Leuke lenzendoosjes

Contactlenzen zijn vaak de ideale vervanging voor een bril. Als het goed is voel je ze niet zitten, en kun je er weer scherp mee zien. Bij een overnachting buitenshuis, of voor andere redenen, moet je regelmatig de lenzen uitnemen en bewaren. Hiervoor zijn de standaard oplossingen, die je vaak al gratis bij een nieuw paar contactlenzen krijgt. Maak een statement met deze leuke lenzendoosjes die geschikt zijn voor lensdragers van alle leeftijden mét een gevoel voor humor. Ben jij toe aan dit grappige lenzendoosje?

Lenzendoosje kopen

Laten we voorop stellen dat al deze leuke lenzendoosjes er opvallend uitzien, de functionaliteit kan wel afwijken. Zo is er een heel compact model voor één paar lenzen, er zijn ook ook grappige lenzendoosjes met een kleine flacon voor vloeistof en een handig spiegeltje. De duidelijke L en R aanduiding voorkomt dat je de lenzen per ongeluk omwisselt. Ideaal voor in het ziekenhuis, op vakantie, in het zwembad of natuurlijk gewoon thuis.

© 2014 - 2021 MyMitella | sitemap | rss