Vorige Artikel 70 van 71 Volgende

Even voorstellen - Clown Sis

Ik ben Saskia Kruis-van Merrienboer en ik ben initiatiefneemster en clown bij Stichting Clown Sis.

Clown Sis reist van speciaal onderwijs tot zorginstellingen en van mensen thuis tot aan Villa Pardoes. Dit doet ze vooral in de regio West-Brabant, omdat ze daar zelf ook woont! Clown Sis komt langs bij kinderen die ziek zijn, mensen met een beperking en ouderen met dementie. Want het maakt niet uit hoe jong of oud je bent, een lach is waardevol voor iedereen. Door middel van improvisatie en fantasie maakt Clown Sis contact en laat ze zorgen vergeten. Ze creëert een moment waarin de ander zich gezien voelt en waarbij een glimlach voorop staat.

Ik heb mijn eigen stichting opgericht met een ANBI status (Stichting Clown Sis). Sponsoren en donateurs maken het mogelijk dat ik gratis bezoekjes breng aan mensen die het nodig hebben. Mensen/instellingen kunnen een aanvraag indienen zodat ik langs kom. De aanvragen stromen binnen, waardoor Clown Sis vaak twee dagen per week op pad is.

Op www.clownsis.nl en mijn Facebook-pagina kunt u voorbeelden vinden van mijn activiteiten. Hierbij een ervaring van een moeder van een jongetje van SDW Het Willemijntje:

"Bijzonder hoe jullie het deurtje naar zijn wereld kunnen openen en een stukje van hem mogen zien wat vaak zo moeilijk te bereiken is. Ons hart maakt altijd een sprongetje als hij zo open staat!

Ben jij of ken jij iemand die wel een lach kan gebruiken? Doe een aanvraag op www.clownsis.nl

Met warme clownsgroetjes,

Clown Sis     

 

© 2014 - 2023 MyMitella | sitemap | rss