Artikel 22 van 74

Waterpret & zwemmen met gips of verband

Zwemmen met gips

Onze Happy2Splash zwemhoezen en DRYPRO® gipshoezen zijn uitermate geschikt om een baantje te trekken in het zwembad of voor spetterpret in en rond de zee. De Bloccs® zwemhoes biedt een veilige bescherming voor gipsbandages en de huid tijdens het zwemmen. De patiënt kan de zwemhoes meerdere keren gebruiken zonder dat het gips nat wordt. Met dank aan de unieke sluiting is de gipshoes zeer gemakkelijk aan te brengen en sluit de zwemhoes altijd waterdicht af. Een helpende hand is natuurlijk wel gewenst om de hoes optimaal te kunnen plaatsen. Kijk op de website voor een instructiefilmpje of instructie over hoe je een zwemhoes aan trekt.

DRYPRO® de sterkste zwemhoezen die verkrijgbaar zijn!

De gipsbeschermers van DRYPRO® zijn de allesterkste die verkrijgbaar zijn. Ze gaan lang mee, bieden de beste bescherming bij gips maar ook verkrijgbaar in verschillende versies voor prothese en stomadragers. Een zwemhoes of douchehoes van DRYPRO® gaat reuzelang en is verkrijgbaar voor zowel kinderen als volwassenen met gips of verband. Deze supreme kwaliteit beschermhoes heeft al vele vakanties gered. Kies eerst de juiste maat en geniet dan van zwembadwater, natuurwater zowel zoet als zout. Waterpret voor iedereen!

Bloccs gipsbeschermer voor volwassenen en kinderen

De Bloccs® gipsbeschermer is verkrijgbaar in verschillende versies voor hand, arm, voet en been. Ideaal is ook dat er voor elke leeftijd een passende oplossing is. Zowel Jonge kinderen, pubers als volwassenen kunnen een passende hoes vinden en genieten van zwemplezier. U kunt de gipshoes ook gebruiken ter bescherming van een wondverband of picc-lijn. Het bestellen van een gipshoes bij MyMitella is eenvoudig. Kies de juiste versie & maat en druk daarna op de bestelknop.

Geen gipsstress maar vakantie-pret

Laat de pret van de vakantie dus niet bederven en zorg dat je zonder gipsstress kan genieten van heel veel waterplezier. Heb je twijfels over de maat of dat je er aan 1 misschien niet genoeg hebt? Twijfel niet en neem contact met ons op via mail of telefoon. Wij staan graag voor je klaar om je een passende oplossing te bieden.

Wij wensen je in ieder geval alvast een fijne vakantie, zwem, douche of badder plezier !

© 2014 - 2024 MyMitella | sitemap | rss